Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fødevarestyrelsens laboratorium i Ringsted søger en laborant til prøveforbehandling

Har du lyst til at arbejde i en organisation med fokus på faglighed, tværgående samarbejde, og innovation til fremme af høj fødevaresikkerhed og en bæredygtig produktion?

Så har vi en ledig stilling i sektion for Kemiske Fødevareforureninger, som vi gerne vil have besat den 1. september 2020.

Om stillingen
Kemiske Fødevareforureninger modtager årligt mere end 20.000 prøver til analyser for pesticider, veterinære lægemidler og organiske forureninger på sporstofniveau. Prøverne bliver taget på produktionsvirksomheder, landbrug og i grænsekontrollen af Fødevarestyrelsens tilsynsførende. Prøvematerialet spænder vidt og omfatter så forskellige typer som kød, æg, blodprøver, appelsiner og pizzabakker.

Som en del af prøveforbehandlingsteamet skal du primært deltage i opgaverne med at modtage prøverne til analyse for lægemidler, kontrollere data i datasystemet, forbehandle og afveje materiale, så det er klar til den konkrete analysemetode. Teamet fremstiller også blindmateriale til analyserne, har administrative opgaver relateret til planlægning af indkaldelse af prøver og udfører i særlige tilfælde en del af ekstraktionen inden analyse.

Vi kan tilbyde et inspirerende fagligt miljø, som er førende inden for sine analyseområder og har et tæt tværgående samarbejde både på laboratoriet og med Fødevarestyrelsens prøvetagere og projektledere.
Opgaverne bliver løst i selvstyrende teams, hvor alle er med til at løfte trivsel og drift med godt humør og gå på mod. Derudover er der tværgående funktioner inden for sektionen og på tværs af laboratoriet f.eks. kvalitetssikring, som er en vigtig del af dokumentationen for akkrediteringen.

Om dig
Du er gerne uddannet laborant og har erfaring med håndtering af prøver i et akkrediteret laboratorium samt laboratorierelaterede IT-systemer, men det er ingen betingelse.

Det er vigtigt, at du er struktureret, kan bevare overblikket og prioritere opgaverne i en til tider travl hverdag.

Som person er du engageret, ansvarsbevidst, har gode kommunikations- og samarbejdsevner samt trives i et miljø, hvor vi både arbejder selvstændigt og i teams.

Om laboratoriet i Ringsted
Fødevarestyrelsens laboratorium i Ringsted har ca. 115 medarbejdere. Vi er opdelt i et laboratoriesekretariat og 4 faglige sektioner: Sektion for Kemiske Fødevareforureninger, Fødevarekemi, Plantesundhed og fodersammensætning samt Mikrobiologi.

Laboratoriet udfører specialiserede kemiske og mikrobiologiske analyser af fødevarer og foder samt diagnostik af plantemateriale for plantesygdomme. Laboratoriet er akkrediteret og nationalt referencelaboratorium på en række områder.

Vi har en aktiv personaleforening, arbejdspladsmotion og adgang til fysioterapi. Laboratoriet er desuden let at komme til med offentlig transport.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er efter organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og der er fleksible arbejdstider.

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt CV, kopi af eksamensbevis og evt. andet relevant materiale online i vores rekrutteringssystem på mfvm.dk/job senest den 3. juli 2020. Vi forventer at holde samtaler i uge 29.

Vil du vide mere
Du er velkommen til at kontakte Sektionsleder Anne Dragsbæk Rasmussen tlf. 72276545, ar@fvst.dk eller laborant Inger Aagaard Pedersen tlf 72276131 iaap@fvst.dk hvis du gerne vil vide mere om stillingen.

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.