Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FødevareSydVest søger ambitiøs dyrlæge alternativt anden akademisk uddannelse, Vejen

Er du fagligt stærk inden for hygiejne og HACCP i fødevarevirksomheder, eller har du et stort ønske om at blive det? Ønsker du f.eks. at kombinere din veterinærfaglige viden med administration af kompliceret lovgivning? Formår du at balancere kontrol og vejledning i lovgivningen, og kan du lide at være ude og i kontakt med mange mennesker? Så kan du være på vej til et job som tilsynsførende i FødevareSydVest, blandt dygtige og hjælpsomme kollegaer.

Arbejdsmiljøet i FødevareSydVest er præget af faglighed, stor kollegialitet og godt humør. Vi giver ansvar til den enkelte medarbejder både fagligt og socialt, især fordi der ofte er geografisk distance til både ledelse og kolleger.

Vi arbejder i teams og din primære opgave er i samarbejde med dit team at føre tilsyn med primært engros- og lidt detailvirksomheder og at indgå i dagvagtordning med underskrivning af certifikater samt evt. grænsekontrol. Der er desuden en række akutte opgaver med f.eks. sygdomsudbrud og tilbagetrækninger, sagsbehandling samt andre opgaver afhængigt af enhedens behov samt dine interesser og kompetencer. Der er tale om opgaver i den sydlige del af Jylland med tjenestested i Vejen. Du vil få en grundig oplæring inden for alle opgaverne.

Der er mulighed for hjemmearbejdsplads samt at køre ud på tilsyn hjemmefra, så din bopæl er ikke så afgørende for jobbet. Vi anvender en moderne IT platform med online opkobling i marken.

Vi forventer, at du
• er positiv, engageret, fleksibel og har stor lyst til at lære nyt
• har stærke samarbejdsevner
• trives med en omskiftelig dagligdag
• kan se dig selv som en myndighedsperson
• kan bevare roen og overblikket i pressede situationer
• er velformuleret og præcis i både tale og skrift
• kan begå dig ved mødet med mange forskellige typer mennesker og virksomheder

Faglige krav
• Du har en uddannelse som dyrlæge eller er eventuelt kandidat i fødevarevidenskab eller har en lignende akademisk uddannelse.
• Erfaring fra tilsvarende job eller fra fødevareindustrien er en fordel, men nyuddannede med interesse for området er ligeledes velkomne.
• Du må gerne have erfaring med processer inden for håndtering og fremstilling af fødevarer.

Yderligere info
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte fødevarechef Bente Holst på 72 27 56 20, sektionsleder Annette Arbjerg på 72 27 59 25 eller Bente Jarling på 72 27 56 15.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår vil være efter overenskomsten for akademikere i staten.
Tjenestestedet er Søndergade 50, 6600 Vejen. Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer ugentligt.

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning sammen med CV, kopi af eksamensbevis og eventuelt andre relevante bilag online via mfvm.dk/job senest søndag 9. august 2020.

Vi forventer at holde samtaler i uge 34.

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.