Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FOF I ODENSE SØGER UNDERVISERE I MADLAVNING - italiensk, fransk, thai m.m.

FOF I ODENSE SØGER UNDERVISERE I MADLAVNING – italiensk, fransk, thai m.m.

Brænder du for at lave mad? Og kunne du tænke dig at give din viden fra dig og inspirere andre mennesker til at lave mad? Vi søger nye madundervisere til efteråret 2021. Undervisningen vil ligge hver anden uge enten mandag eller tirsdag aften. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at undervise på kortere madkurser, fx en fredag aften, en lørdag formiddag osv.

Måske har du allerede lidt erfaring med at undervise? Det vigtigste er, at du har lyst til at undervise og lære fra dig, og at du har erfaring med og god viden om maden og kulturen fra enten Italien, Frankrig, Thailand, Vietnam eller måske et helt femte sted? Du behøver ikke være faglært kok eller være flydende til dansk, men vi forventer naturligvis, at du er en haj i et køkken og synes det er sjovt at formidle din viden til andre mennesker.

FOF er en klassisk aftenskole med eget undervisningskøkken i Vindegade 74, hvor hovedparten af vores madkurser også foregår. Lønnen følger Undervisningsministeriets lønsats og er p.t. på kr. 286,32,- pr. undervisningslektion (55 minutter inkl. 10 minutters pause). Forberedelse er inkluderet i lønnen.

Interesseret? Så send en mail til kursussekretær Charlotte Yssing på cy@fof-ofm.dk eller ring mellem 10-15 man-tors på 66 11 68 45. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.