Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fogedvænget søger rengøringsassistent 25 t/u

Specialområde Børn og Unge, Fogedvænget søger en rengøringsassistent til 25 t/u med start 1. marts 2018 eller efter aftale

Fogedvænget er en afdeling i Specialområde Børn og Unge (SBU), Region Midtjylland, beliggende på Fogedvænget 25 i Hedensted, meget tæt på offentlig transport.
Vores afdeling er en specialpædagogisk døgnafdeling med intern skole. Vi har 11 børn og unge boende og derudover tre børn der kommer i aflastning i weekender. Vi har pædagoger, lærer, nattevagter, rengøringsassistent, ernæringsassistent og pedel ansat.

Afdelingens målgruppe er børn og unge med gennemgribende udviklingsforstyrrelser samt uspecificerede handicap med varieret funktionsniveau, for eksempel autismespektrumforstyrrelser og sjældne handicap. Derudover har målgruppen ofte vanskeligheder med sociale samspil, kommunikation, forestillingsevne og fleksibilitet.

Du skal sammen med vores anden rengøringsassistent dagligt rengøre alle lejligheder samt fællesarealer. Tre gange om ugen skal vores interne skole også rengøres. Du kommer desuden til at samarbejde med vores køkkenleder om andre opgaver.

Arbejdstiden ligger fra kl. 10 til kl. 15.

Vi ønsker fra dig:

  • Du er positiv og engageret
  • Du værdsætter en god teamånd
  • Du er serviceminded
  • Du arbejder selvstændigt
  • Du kan lide at dit område skinner
Fogedvænget er en afdeling hvor vi vægter selvstændighed, initiativ og et godt arbejdsmiljø. Du skal være klar på, at være en del af huset, og møde de meget forskellige børn og unge hvor de er. Du skal ligeledes have lyst til, at lære mere om autisme, og de udfordringer det kan give i forhold til rengøring.

Specialområde Børn og Unge (SBU) er ét af de i alt otte specialområder inden for Region Midtjyllands specialiserede socialområde.
SBUs målgruppe er karakteriseret ved både normalt- og ikke normalt begavede børn og unge med komplekse problemstillinger såsom gennemgribende udviklingsforstyrrelser, tilknytningsforstyrrelser, adfærdsforstyrrelser, opmærksomhedsforstyrrelser, specifikke indlæringsvanskeligheder, tvangspræget adfærd og/eller hjerneskader.
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem Fagligt Fælles Forbund - 3F og Region Midtjylland.
 
Det er tale om en stilling på 25 timer om ugen i gennemsnit.

Det er en fast stilling med tiltrædelse efter aftale, men gerne omkring den 1. marts 2018.

Ansøgningsfristen er søndag den 11. februar 2018.

Der vil blive afholdt ansættelsessamtale i starten af uge 8.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at tage kontakt til afdelingsleder Jesper Christiansen tlf. 4070 0047.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her