FOKUS Folkeoplysning i Aalborg søger undervisere til alle fagområder.

Job i FOKUS

Har du noget at byde på?

FOKUS Folkeoplysning i Aalborg søger undervisere  til alle fagområder.
 
Den bedste underviser i FOKUS Folkeoplysning, er typen der brænder igennem, med sit engagement og sin lyst til, at indvie andre voksne, i det faglige univers, man er optaget af.
Det faglige er driftkraften og det lærende fællesskab, giver næring til videreudvikling. Næsten alle undervisere i FOKUS Folkeoplysning siger, at de selv får udbytte, når de giver deres kundskaber videre til andre. Hvad enten det er indenfor yoga, keramik, engelsk eller tekstbehandling. Undervisningen kan foregå på alle tidspunkter af dagen og på alle ugens dage. Du har selv indflydelse på, hvilke tidspunkter det passer dig at undervise og hvor mange timer du vil udfordre dig selv med.
 
Vi søger undervisere indenfor alle fagområder.
  • Bevægelsesfag
  • Kreative fag
  • Sprogfag
  • IT og foto
  • Madlavning
Vores kursister er voksne der ønsker at være aktive i deres fritid. Deres mål kan være meget forskellige. Det kan være et behov for at holde sig i form og få en bedre sundhedstilstand. Det kan også være lysten til at udfolde kreative evner og blive inspireret. Men fælles for de fleste, er ønsket om af deltage i et fællesskab med plads til mange forskellige mennesketyper.
Som underviser skal du være engageret og kunne formidle det faglige med anerkendelse af den enkeltes forudsætninger. Vi stiller ikke formelle krav til dine kompetencer, men vurderer individuelt, i forhold til det emne der skal undervises i. Vi vejleder dig gerne i tilrettelæggelsen af et undervisningsforløb og tilbyder løbende voksenpædagagogiske uddannelsesforløb.
Yderligere oplysninger kan indhentes hos programansvarlig Hanne Tambo eller skoleleder Bjørn Salling på tlf.: 99 30 10 00.
 
Skriftlig ansøgning samt CV sendes til:
 
Du skal være opmærksom på, at vores kursussæsoner påbegyndes i august/september og januar/februar. Hvis du vil etablere hold hos FOKUS Folkeoplysning, kan de altså først gå i igang efter sommerferien. Men kontakt os nu, for vi planlægger i god tid.
 
FOKUS Folkeoplysning's aftenskole har 12.000 kursister årligt. Ud over klasissk aftenskolevirksomhed, driver vi en række aktiveringsprojekter i samarbejde med Aalborg Kommune. FOKUS udbyder FVU og ordblindeundervisning i henhold til gældende lovgivning. Primært i samarbejde med andre uddannelsesinstitutioner og virksomheder. Vi beskæftiger 82 medarbejdere.
Som aftenskolelærer aflønnes man i henhold til Finansministeriets Løncirkulære. Man er timelønnet og satsen er pt. 270,80 + 33,85 (FP tillæg som indbetales til feriekonto) pr. lektion (en lektion varer 45 minutter)

Se mere på vores ansøgersite: https://fokus-folkeoplysning.brandero.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Rotationsmedarbejder søges til Vester Hassing Skole i ca. 17 uger

Vester Hassing Skole

Aalborg
Vi søger en lærer pædagog i jobrotationsvikariat fra 1.3.18 til 30.6.18 som kan varetage følgende opgaver i samarbejde med vores inklusionsvejleder og kompetencecenter-koordinator: At varetage støttefunktioner og trivselsmæssige opgaver på mellemtri...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

AVU-underviser - Aalborg

Aalborg

Aalborg
Brænder du for at undervise unge og voksne på AVU? VUC&hf Nordjyllands afdeling i Aalborg søger en lærer i dansk som andetsprog til en fast stilling med en ansættelsesgrad på 0,7. Ansøgere skal være læreruddannede og have kompetence til at kunne und...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Rotationsvikar lærer

Mou Skole

Aalborg
Lærer til rotationsvikariat Mou skoleMou skole søger en læreruddannet rotationsvikar. Stillingen er på 30 timer og er tidsbegrænset fra 26.02.-01.06.Som ansøger til dette job, skal du være berettiget til at blive ansat som rotationsvikar. Hvis du er...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

UCN act2learn søger timelærer til undervisning på akademiuddannelserne

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Aalborg
Interne og eksterne ansøgere behandles samtidig. Området er i vækst. Vi oplever øget aktivitet inden for videreuddannelse. Din primære opgave vil blive at undervise i fagmodulerne inden for akademiuddannelsen i Ledelse samt Salg og markedsføring. Vi...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Ledelses- og organisationskonsulent - til UCN act2learn - LEDELSE & ORGANISATION

Professionshøjskolen University College Nordjylland

Aalborg
Ønsker du at gøre en positiv forskel, og motiveres du af at udvikle mennesker og organisationer? Bevæger du dig smidigt mellem positionerne som underviser og proceskonsulent? Har du et godt blik for organisatoriske processer? Vi søger en kollega med...