Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fonden Clemens afdeling Rønnebæk søger socialpædagog

Fonden Clemens er en veletableret organisation, der i forskellige huse udfører socialpædagogisk arbejde omkring anbragte børn og unge fra 4 – 23 år. Vi er en organisation med stor fokus på udvikling – både af unge, medarbejdere og organisationen som helhed. Vi har stor interesse i at efteruddanne og opkvalificere vores medarbejdere, så vi hele tiden kan være foran både fagligt og organisatorisk.

Vi søger en socialpædagog til vores afdeling Rønnebæk. Rønnebæk ligger i naturskønne omgivelser i Næstved med skoven som nabo. Næstved Station er blot 5 km væk, og der er gode muligheder for offentlig transport.

På Rønnebæk er der plads til 8 børn og unge i alderen 7-18 år. De børn og unge, der bor hos os, har brug for voksne, der kan stå distancen, -  også når de gør alt, hvad der står i deres magt for at skubbe de voksne fra sig. Vi søger en pædagog, der har lyst til at lege og bruge naturen som en del af behandlingstilbuddet.

Hos os arbejder man primært eftermiddag, aften og nat. Man arbejder derudover hver anden weekend (ikke hele weekenden), deltager i behandlingsture og indgår i en turnus om jul og nytårsvagter.

Hos os får du en arbejdsplads med:

 • Grundlig introduktion til arbejdet
 • Internt uddannelsesforløb
 • Supervision
 • Rejseoplevelser med børnene
 • En masse energi, muskler og gode ideer
 • Nærværende ledelse
 • Fokus på arbejdsmiljøet

Løn mellem 27.000 og 30.000 kr. pr. måned, alt efter erfaring, plus 13,5% fuld arbejdsgiverbetalt pension efter 1 års ansættelse.

Vi forestiller os, at du:

 • Er udannet pædagog
 • Har kørekort
 • Du skal være i stand til at formidle komplicerede problemstillinger på skrift
 • Kan vende tingene på hovedet og tænke ud af boksen
 • Er en teamplayer og fuld af gå-på-mod personligt såvel som fagligt.
 • At du er robust, ved, hvem du selv er, og hvor dine grænser går.

 

Samtaler holdes af to omgange – d. 23/1-2018 og 25/1-2018.

 

Ansøgning sendes til stinne@fondenclemens.dk

For yderligere information, kontakt afdelingsleder Stinne Olsen på overstående mail eller på 2917 2962 fra d. 11-22/12-2017 i tidsrummet 10-12.

Sidste ansøgningfrist:12/1-2018.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Socialfaglig konsulent til Specialcenter Slagelse

Slagelse Kommune

Vil du være med til at sætte lovgivning og socialfaglighed i højsædet i Specialcenter Slagelse? Så er det måske dig, vi leder efter, som ny socialfaglig konsulent Specialcenter Slagelse blev etableret 1. januar 2017, og består af det tidligere Speci...
Indrykket:18. juni 2018
Udløbsdato:26. juni 2018

Faglig velfunderet medarbejder søges til Hørhus

Roskilde Kommune - Center for Handicap

Roskilde
Bostedet Hørhus søger en medarbejder med pædagogisk sundhedsfaglig uddannelse eller med solid erfaring fra specielområdet. Du må meget gerne være uddannet socialpædagog eller social- og sundhedsassistent. Hørhus er beliggende på Margrethehåbsvej 66-...
Indrykket:4. juni 2018
Udløbsdato:20. juni 2018

Barselsvikar for socialpsykiatrisk medarbejder til Skibbyhøj

Frederikssund Kommune

Lejre
Barselsvikar for socialpsykiatrisk medarbejder til Skibbyhøj, midlertidigt botilbud for unge voksne.Vi søger en fagligt dygtig og engageret kollega på fuld tid til barselsvikariat pr. 1. august 2018 eller efter aftale. Vikariatet forventes at vare t...
Indrykket:6. juni 2018
Udløbsdato:24. juni 2018