Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fonden KærBo søger pædagogisk medarbejder

Vi søger en pædagogisk medarbejder, der enten er uddannet pædagog eller Social- og sundhedsassistent, som skal fungere som støtte kontaktperson for 1 eller flere beboere. Stillingen ønskes besat 1 august 2020 eller gerne før.

Vi forventer at du har kendskab og erfaring inden for psykiatrien.

Vi lægger vægt på følgende:

- Du er målbevidst og engageret

- Du er omsorgsfuld

- Du er samarbejdsvillig

- Du er nysgerrig

- Du er nyskabende og nytænkende

- Du er vedholdende og har gåpåmod

- Du er god til at arbejde og tænke selvstændigt

- Du har humor, er rummelig og kommunikerer klart

- Du er fleksibel og omstillingsparat

- Du skal være indstillet på at udføre praktisk arbejde

Fonden Kærbo er et bosted beliggende på Kær, Tombølgårdvej 1, 6400 Sønderborg. Bostedet virker indenfor det socialpsykiatriske område. Institutionen Fonden Kærbo er selvejet og ledet af en fondsbestyrelse oprettet i 2006. Formålet med fonden er, at drive socialpædagogisk virksomhed for personer over 18 år, med en psykisk lidelse eller andre sociale problemer. Det vil sige at institutionen er for voksne mennesker med psykiske lidelser og andre sociale problemstillinger, herunder mennesker med emotionel ustabil personlighedsstruktur, samt som nævnt mennesker med dobbeltdiagnoser.

Fonden KærBo består af flere afdelinger idet der er 10 pladser på Tombølgårdvej, 2 kollektiver i Broager, 2 selvstændige lejligheder også i Broager, samt en socialøkonomisk brugerbetjent butik i Sønderborg.

I Fonden KærBo arbejder vi efter Narrative og psykodynamiske principper. Det er vigtigt for os, at der er respekt og anerkendelse, om beboernes egen bestemmelse og ønsker.

Vi tilbyder en spændende, udfordrende og selvstændig arbejdsplads. Der er rig mulighed for kollegial sparring. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, fordelt på dag aften og weekendvagter.

Såfremt stillingen har vakt din interesse, er du velkommen til at kontakte Anne Grethe Scharbach 23462860 eller Bente Frilund 21448115 for yderlige informationer.

Sidste frist for ansøgning d. 12/07-2020 på mail: kaerbo@mail.tele.dk

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.