Fonden Landlyst søger souschef

Landlyst er et selvejende fondsdrevet botilbud godkendt efter servicelovens §107 og §108.

Det er et behandlingstilbud med pædagogisk døgndækning. Beboerne er ved indskrivning mellem 18 og 40 år eller mellem 25 og 85 år, diagnosticerede som udviklingshæmmede og vil ofte have psykiske problemstillinger som eksempelvis: angst, depression, ADHD, mildere grad af autismeforstyrrelser. Beboerne kan være udadreagerende og har behov for massiv støtte i forbindelse med alle sociale aktiviteter og kan ikke selv strukturere en hverdag.

 

Stillingen

Der søges en souschef med en stærk pædagogisk profil, som i et tæt samarbejde med lederen skal stå for ledelsen af stedet. Hovedansvaret for souschefen vil blive lagt på den pædagogiske ledelse af Landlysts to afdelinger. Det forventes, at vedkommende vil sætte sig grundigt ind i den tilgang og pædagogik, som er på stedet, og i samarbejde med lederen og personalet vil udvikle på den pædagogiske indsats.

 

Ledelsen på Landlyst:

Der arbejdes ud fra værdibaseret ledelse. Den enkelte medarbejder har stor frihed, men under ansvar og ud fra de værdier og principper, som Landlyst har vedtaget og som vi arbejder efter. Flere arbejdsområder er delegeret ud til medarbejdere.

Landlyst er præget af stort engagement og ejerskab, hvor alle tager ansvar og ”tager tingene af sig selv”. Personalet bliver hørt i mange sammenhænge og bliver taget med på råd i forskellige beslutninger.

 

Kulturen på Landlyst er præget af et stort engagement og ejerskab til stedet, og alle tager del i både drift og udvikling, samtidig med, at vedligehold, rengøring m.v. også er en del af hverdagen.

 

Pædagogisk

Vi forventer, at du er en person, der kan gå forrest i den pædagogiske udvikling af stedet.

Du har lyst til og mod på at arbejde med en kompleks målgruppe, som kræver en specialiseret og individuelt tilpasset pædagogik.

 

Vi forventer, at du har en anerkendende og ressourceorienteret tilgang til beboeren, og at du kan være den samlende kraft og tage initiativ til at få løst pædagogiske problemstillinger. Endvidere forventer vi, at du kan give personalet pædagogisk sparring, og at du har dybt kendskab til pædagogik og f.eks. neuropædagogik, KRAP, relationspædagogik, strukturpædagogik, kognitiv pædagogik mv.

 

Værdier

Landlysts værdier er udvikling, respekt, forståelse, tryghed og humor. Værdierne er centrale for vores selvforståelse, kultur og pædagogik. Det er af stor betydning, at man kan identificere sig med disse, da de er fundamentet for vores pædagogiske virke.

 

 

 

Profil

Vi ønsker os en pålidelig og robust person, som via ejerskab, engagement og inddragelse kan være med til at skabe yderligere udvikling, trivsel, gejst og arbejdsglæde.

 

Du har et godt overblik og er demokratisk ”grounded”. Samtidig kan du træffe en beslutning - også i pressede situationer. Du er skarp og handlekraftig og samtidig anerkendende både personligt og i din ledelsesstil. Du skal være indstillet på at uddelegere ansvar og samtidig være sparring/coach på opgaver, udfordringer mv.

 

Du har en positiv, varm og humoristisk tilgang, som sikrer den gode relation mellem medarbejdere, beboere og ledelse og kan indgå i en dynamisk personalegruppe med høj grad af faglighed og professionalisme.

 

Du er en teamplayer, kan være mødeleder og er en god kommunikator i tale og på skrift.

 

Du har interesse for at igangsætte aktiviteter eller temaer i både hverdag, dagtilbud og i fritiden, f.eks. kost og motion, idræt, hobby, værksted mv.

 

 

Indhold i stillingen

I lederens fravær skal du kunne overtage ledelsen af stedet. Du skal deltage i ansættelse og afskedigelse af medarbejdere.

 

Din stilling vil rumme både personaleledelse og pædagogisk ledelse, Du skal være på forkant med udviklingen og udfordringer i en pædagogisk og/eller praktisk hverdag.

 

Det forventes, at du deltager i det pædagogiske arbejde. Der skal påregnes noget aften- og weekend arbejde samt tilkaldevagt.

                     

Løn og ansættelsesvilkår.

Arbejdstiden vil være svingende. Løn aftales efter hvad der er normalt indenfor området.

 

Ansøgning sendes på mail til: info@fondenlandlyst.dk

 

Der bliver afholdt informationsmøde om stillingen på Buddumvej 30, 9560 Hadsund i ”A-huset”. Torsdag den 18. januar kl. 17 til 19. Her er der mulighed for at stille spørgsmål.

 

Ansøgningsfrist: senest onsdag den 31. januar kl. 12.00. Derefter forventes der afholdt ansættelsessamtaler.

Der er nedsat en ansættelsesudvalg, som deltager i ansættelsesproceduren.

 

Ansættelsesstart ca. 1. april eller 1. maj.

 

Yderligere oplysninger kan fås ved opkald til forstander: Poul Bo Nielsen tlf 40461370 eller Formand: Jens Hedemand, tlf. 22606237.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:31. januar 2018

Grillen Burgerbar søger en passioneret og erfaren souschef til vores restaurant i Aalborg (fuldtidsstilling)

GRILLEN GROUP ApS

Aalborg
Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:1. februar 2018

Souschef hos Blue City Århus

Randersvej 142, 8200 Århus C

Aarhus
Kan du have 100 bolde i luften og stadig yde Danmarks bedste kundeservice? Selvom vi er en ny virksomhed, har et par af vores dygtige butikschefer købmænd allerede fået nye udfordringer indenfor virksomheden og samtidig er vi fuld gang med at udvide...
Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:14. februar 2018

Souschef

ÅRETS HOTEL & BRASSERIE ApS

Aarhus
Ferdinand, Hotel - Bar - Restaurant har en afslappet og hyggelig atmosfære. Det mærker du med det samme, du træder ind. Indretningen er enkel og klassisk og bag den store loungebar kan man se kokkene i aktion i det åbne køkken. Hotel Ferdinand er et...