Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fonden Startskuddet søger kontorassistent

Er du serviceminded, og kunne du tænke dig at løse et bredt spænd af administrative og ledelsesunderstøttende opgaver og er du god til at bevare overblikket, når det går stærkt, og er du en dygtig og handlekraftig kollega med godt humør og stort overblik.

Vi søger en effektiv og engageret kontorassistent på ca. 30 timer pr. uge, der kan opretholde god service og kvalitet i arbejdet på et højt fagligt niveau.


Du vil få en bred vifte af opgaver, og dit job er af stor betydning i forhold til at få kontorets aktiviteter til at glide nemt, så dine kolleger og vores kunder har oplevelsen af et højt service- og kvalitetsniveau. Samtidig er det afgørende, at vores kunder opfatter os som dygtige og dedikerede, og her kommer du til at spille en vigtig rolle i receptionen, som et af vores ansigter udadtil.

Du bliver en ”blæksprutte” og skal sætte pris på mangeartede arbejdsopgaver, herunder også opgaver af rutinemæssig karakter. Du skal yde god service og levere kvalitet i arbejdet, ligesom det er vigtigt, at du kan holde hovedet koldt, når der er travlt. Det er vigtigt, at du formår at planlægge mange opgaver, kan arbejde struktureret og kvalitetsbevidst samt sikre rettidig opfølgning. 

 

Du har en baggrund med erfaring fra f.eks. som ledelsesstøtte, sekretær, koordinator eller assistent for en eller flere personer. 

 

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er forudseende, proaktiv og arbejder fleksibelt
  • Har høj integritet, vækker tillid og kan arbejde med fortroligt materiale 
  • Er serviceminded og at du er en relations skabende holdspiller på alle niveauer i organisationen
  • Trives med en blanding af faste driftsopgaver og ad hoc-opgaver

 

Som person er du hjælpsom og løsningsorienteret. Din åbne og udadvendte personlighed gør dig i stand til at arbejde sammen med mange forskellige profiler, og du er selv opsøgende og nysgerrig i forhold til kolleger og samarbejdspartnere.

 

Du trives med at håndtere en fast mængde af driftsrelaterede opgaver, og brænder for administration og support. Du formår at holde mange bolde i luften og har gennem din personlige autoritet en evne til at skabe ro og overblik for dine omgivelser. Ud over det er du positiv af sind og medvirker til at skabe et samarbejdende og et uformelt arbejdsmiljø


Dine opgaver vil bl.a. indeholde: 

  • Understøtte og lette det daglige arbejde for virksomheder
  • Yde administrativ support til mange løbende opgaver og projekter 
  • Bidrage til opbygning, administration og vedligeholdelse af brugeradgange
  • Bidrage til hensigtsmæssige arbejdsgange.

 

Vi tilbyder et spændende og mangeartet administrativt job med høj grad af selvstændighed, hvor lysten til at supportere skal være i højsædet. Vi har en åben og ærlig omgangstone med respekt for hinandens forskelligheder og styrker, og alle medarbejdere bidrager til det sociale fællesskab.

Vi arbejder i en uformel og flad organisation, hvor vejen til beslutninger er kort. Vores mål er, at du oplever gode muligheder for faglig og personlig udvikling, der kan harmonere med familie og fritid.

Du kan se frem til at blive en del af et team med dygtige kollegaer. Du kan forvente en travl hverdag med mange spændende udfordringer. Selvom vi har travlt, så hjælper vi hinanden og løfter i flok.

 

Ansøgning og kontakt       

Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse linket: https://startskuddet.dk/ansoeg-job/

 

Vi forventer at indkalde og gennemføre samtaler løbende. Ansøgningsfrist den 9. maj 2021.

 

Kontaktperson: Erhvervschef Kurt Jakobsen - tlf. 50810205 - kja@startskuddet.dk

 

Om Startskuddet

Vi skaber rum, hvor mennesker udvikler sig. Det gælder i alle vores indsatser, både opholdssteder, botilbud, projekter, skole, uddannelse m.v. at vi hjælper den unge eller voksne til i så høj grad som muligt at være inddraget og have medindflydelse på sin egen situation og udvikling. Alle kan udvikle sig, når rammerne er til det. Med en række forskellige tilbud og indsatser skaber vi en bred vifte af muligheder for personlig, faglig og social udvikling.

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.