Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

For Anlægsgartner virksomhed i Svendborg - FAST STILLING I ATTRAKTIV VIRKSOMHED , LØN OP TIL 375KR + FIRMABIL

For anlægsvirksomhed i Svendborg-området søger vi grå eller grøn anlægsgartner til deres faste team, da de har ordrebogen fyldt. 

 Måske er du allerede i arbejde, men har lyst til at høre om dine muligheder. Ring for en fortrolig og uforpligtende snak med konsulent Nicolai Rasmussen, tlf. 60187405.

 

Om virksomheden / jobbet:

Virksomheden arbejder primært inden for anlægsarbejde, og de søger en ny kollega til deres team til at arbejde med belægnings-opgaver. Virksomheden får opgaver med alle typer af belægning, så der er opgaver ved både private- og erhvervskunder.  

Der er mulighed for fastansættelse for den rette. 

 Om dig: 

For at bestride jobbet kræver det at du har erfaring med belægningsarbejde og kloakarbejde, vi ser gerne du har maskinerfaring men dette er ikke et krav. Du behøver ikke være faglært brolægger eller anlægsgartner, men det er selvfølgelig et plus. Det er din erfaring, der er det vigtigste. Du har en god fysik og er vant til at tage fat. 

Er det lige dig, vi står og mangler? Send dit CV allerede i dag til:nr@jobinwest.dk eller ring til Nicolai Rasmussen, tlf. 60187405.

Mærk din ansøgning: ”Anlægsgartner Svendborg”

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.