Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

For kunde på Sydfyn søges Socialrådgiver / socialformidler med bred erfaring indenfor kontanthjælpsområdet til spændende opgave

Vi søger en socialfaglige medarbejder med indgående erfaring med sagsarbejdet på kontanthjælpsområdet til en tre måneders opgave for en af vores kunder. Opgaven er indenfor kontnathjælpsområdet dvs. primært sagsarbejde med aktivitetsparate borgere, udarbejdelse af tilbudspapirer, opfølgningssamtaler og visitationssamtaler. Du skal have mindst 3 års erfaring indenfor arbejdsgangen i et jobcenter og vide hvad du taler om, have styr på juraen, sagsflow og mindst tre års relevant praksiserfaring indenfor enten kontanthjælp over 30 år eller kontanthjælp unge.

Til gengæld tilbyder vi:

  • Stimulerende arbejdsopgaver og projekter som er nøje matchet til din faglighed og personlighed.
  • Arbejde som er underlagt overenskomst indgået med Dansk Socialrådgiverforening
  • Muligheden for at blive en del af en virksomhed, hvor faglig kvalitet og metode er i fokus
  • Ugentlig og personlig sparring og supervision, som et led i din faglige og personlige udvikling og trivsel
  • En attraktiv og konkurrencedygtig løn, pensionsordning fra første dag, feriepenge samt mulighed for bonusordninger
  • Betalt transport og godtgørelse for eventuelle hotelophold og lignende
  • Kontrakt af kortere eller længere tids varighed som freelancer eller ved almindelig vikarkontrakt
  • Mulighed for hjemmearbejdsdage
  • Faglige kurser om den nyeste udvikling indenfor faget
  • En lukket Facebookgruppe, hvor teamet er samlet

Socialfagligt Fokus leverer socialrådgivning på beskæftigelsesområdet til jobcentre, ydelseskontorer og andre socialfaglige leverandører i form af vikarer til sagsbehandling, undervisning, sidemandsoplæring og analyse-og rådgivningsopgaver.  

Interesseret?

Så send din ansøgning snarest med CV via vores hjemmeside eller mail til info@socialfagligtfokus.dk. Efter vi har modtaget din ansøgning, vil vi tage stilling til, om du vil blive indkaldt til en samtale. Ved samtalen vil du blive testet fagligt som personligt. Desuden tager vi kontakt til mindst to faglige referencer, med din velsignelse selvfølgelig. Hvis du vil vide mere om arbejdet eller nogen af de mange andre spændende muligheder inden du søger, er du velkommen til at kontakte Susan Ann Henderson på 23907755. Du kan se mere om os på: www.socialfagligtfokus.dk. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her