For vores kunde søger vi en formand til spændende opgaver i en anlægsvirksomhed.

Anlægsvirksomheden som er beliggende på Midtsjælland, søger en erfaren og kompetent formand, som har erfaring med jord, kloak og beton.

Du er selv en del af de daglige opgaver – går foran og viser vejen og træffer beslutningerne for de medarbejdere, der måtte referere til dig på de enkelte projekter.

 

Kvalifikationer:

  • Du har min. 5 års erfaring inden for jord, kloak og beton opgaver.
  • Du har erfaring med projektstyring.
  • Du kan læse og forstå tegninger og er dermed være opmærksom på evt. fejl.
  • Du er en dygtig købmand, men samtidig med forståelse af betydningen for at opgaverne leveres til den aftalte tid og med den aftalte kvalitet.
  • Du kan håndtere daglige udfordringer med et løsningsorienteret syn og derigennem skabe et velfungerende team der med engagement, når de fastsatte mål.
  • Du behersker dansk i skrift og tale.
  • Du har som min. min. Kørekort B (trailerkort er en fordel men ikke et krav).

Hvis du kan se dig selv i ovenstående stilling, kan vores kunde tilbyde et spændende og selvstændigt job i en virksomhed med ordnede forhold og en uformel omgang/tone.

 

Er ovenstående en stilling du kan identificere dig med, skal du sende en kortfattet ansøgning med mrk. ”Formand” til job@vikarsj.dk

Hvis der måtte være spørgsmål til stillingen, kan Partner Dan Olsen kontaktes på telefonnummer 27109910, eller på mail: dso@vikarsj.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.