Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forebyggelses- og sundhedschef i Opvækst og Læring

Kan du stå i spidsen for driften og udviklingen af en afdeling med høj faglig kvalitet og stor bredde i opgaveløsningen? 
 
Vi søger en Forebyggelses- og sundhedschef som kan dække et bredt ledelsesfelt som omfatter Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, sundhedsplejen, tandplejen samt Ungdommens Uddannelsesvejledning. Afdelingen består af 2 gruppeledere i PPR og Ungdommens Uddannelsesvejledning, 1 leder af sundhedsplejen samt 1 leder af tandplejen. 
 
Målsætningen
I Faaborg-Midtfyn Kommune arbejder vi med ”sammen skaber vi det bedste sted”. Det betyder helt konkret, at vi har en ambition om, at der skal være 3000 flere borgere i kommunen og at andelen af borgere, der er meget tilfredse med livet skal være minimum 80% i 2013.
 
I Opvækst og Læring sigter vi derfor på at:

 • Medborgerskab, kultur og dannelse er retningsgivende for børn og unges dannelse og uddannelse til aktive og livsduelige mennesker i fremtidens samfund.
 • Trivsel, omsorg og social mobilitet er retningsgivende for arbejdet med at skabe gode udviklingsvilkår og livsmuligheder for alle børn og unge – også de med behov for støtte gennem opvæksten.
 • Opvækst, læring og læringsmiljøer er retningsgivende for arbejdet med børn og unges opvækst og læring gennem deres liv i dagtilbud og skolen.
 
Det betyder, at du som chef er i stand til at skabe faglig retning og samtidig sikre en ledergruppe som er motiveret samt beslutnings- og handlekraftig. Det betyder, vi har forventning om en chef som kan omsætte sine ledelseskompetencer igennem hele organisationen så trivsel, engagement og professionel faglighed giver effekt for vores borgere og samarbejdspartnere.
 
Forebyggelses- og sundhedsafdelingen
Forebyggelses- og sundhedsafdelingen er en fælles kompetencefunktion for hele Opvækst og Læring. Derfor er der et tæt samarbejde med blandt andre vores skole og dagtilbud, forældrene, børne- og familieafdelingen samt et tværgående samarbejde med eksempelvis Arbejdsmarkedsforvaltningen omkring vores ungeindsats. Helt konkret sidder du for bordenden i visitationsudvalg, som træffer beslutning om specialpædagogiske tilbud til børn og unge, som har behov for en særlig indsats.
 
Derudover er det forventningen at understøtte en tværkommunal sundhedsindsats i samarbejde med øvrige forvaltninger. Eksempelvis inden for sundheds- og omsorgsområdet. Det er derfor en fordel, hvis du har interesse og indsigt i PPR og/eller sundhedsområdet.
 
Ledelsesmæssige kompetencer
Som chef for Forebyggelses- og sundhedsområdet er det forventningen, at du har en relevant uddannelse, kendskab til et eller flere af fagområderne og en passende ledelsesmæssig baggrund. Du kan udmærket have mange års ledelseserfaring eller være på vej i karrieren med mindre ledelseserfaring.
 
Du er som person rodfæstet og kan se det ledelsesmæssige perspektiv i det tværfaglige samarbejde. I kombination af dine formelle kvalifikationer og personlige egenskaber forstår du at skabe et solidt grundlag for at alle lykkes med opgaverne.
 • Du har en relevant uddannelse
 • Du har ledelseserfaring fra en politisk ledet organisation
 • Du har erfaring med samspillet mellem monofaglighed og tværfaglighed
 • Du er en samlende leder, der er i stand til at favne forskelligheder og skabe en fælles retning
 • Du er lydhør på efterspørgslen og forventningerne fra forældre, ledelseskolleger og samarbejdspartnere
 • Du har forståelse for processer der involverer medarbejdere og ledere – og samtidig den nødvendige beslutningskraft
 • Du kan motivere ledere og medarbejdere så deres forskellige fagligheder og kompetencer kommer bedst muligt i spil
 • Du har blik for den daglige drift og det strategiske perspektiv
 • Du er stærk på ledelsesrelationerne og viser dine ledere og medarbejdere tillid
 • Du påtager dig en ansvarlig og proaktiv økonomistyring
 
Hvad kan du forvente?
Vi tilbyder en spændende stilling i en kommune med fuld fart frem, og hvor du vil blive udfordret både fagligt og personligt. Du vil blive chef for en dygtig og erfaren ledergruppe der har fokus på effekten for vores børn og forældre samt en imødekommende kollegial chefgruppe i Center for Opvækst og Læring. Der er et velfungerende fagligt miljø og tværfagligt fællesskab med højt til loftet i Center for Opvækst og Læring i Broby. Eksempelvis er der ét samlet lokalt MED udvalg som dækker hele centeret.
 
Rekrutteringsprocessen
Der er ansøgningsfrist 11. juni 2019 kl. 20.00. Der er udvælgelse af kandidater den 14. juni 2019. Der afholdes 1 samtale den 19. juni 2019 og 2 samtale den 21. juni 2019.
 
Forventet tiltrædelse er 1. august 2019 eller efter aftale. Yderligere information kan fås hos chef for Opvækst og Læring Michael Gravesen på telefon 72533101.
Der vil ved ansættelse blive indhentet straffe- og børneattest. Løn og ansættelse på overenskomstmæssige vilkår.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.