Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forebyggelseschef til Det Kriminalpræventive Råd

København, Rigspolitiet, Det Kriminalpræventive Råd

Få en central rolle i den nationale kriminalpræventive indsats. Som forebyggelseschef i Det Kriminalpræventive Råd skal du på tværs af de nationale aktører sætte fokus på borgernære initiativer samt sikre det tværfaglige samspil mellem aktører.

Om jobbet
Det Kriminalpræventive Råd (DKR) er et uafhængigt og sagkyndigt råd, der har til opgave at fremme et trygt samfund ved at forebygge og oplyse om kriminalitet. DKR arbejder for at skabe resultater på samfundsplan. Vi søger at bygge bro mellem praksis, forskning og politik inden for kriminalitetsforebyggelse. Vi samler aktører og formidler viden for at skabe sammenhæng og løsninger.

Sekretariatet følger udviklingen i kriminalitet og forebyggelse og afgiver indstillinger om rådets prioriteter. Vi sikrer sammenhængen i rådet gennem tilrettelæggelse af arbejdet, opfølgning og dialog, og vi står for en del af rådets eksterne dialog.

Som forebyggelseschef får du ledelsesansvaret for Forebyggelsesteamet. Du har ansvaret for det kriminalpræventivt faglige indhold i DKR’s arbejde, for udvikling og pleje af medlemsnetværket og relationen til det lokale kriminalpræventive samarbejde. Du repræsenterer DKR i diverse fora og møder, og du udarbejder blandt andet høringssvar og input til politiske samarbejdspartnere. Du fungerer som faglig sparringspartner for sekretariatschefen og medarbejderne i teamet, og du sikrer, at Forebyggelsesteamet stiller sin viden til rådighed for DKR’s målgrupper. Som forebyggelseschef har du også en vigtig rolle som talsperson over for medierne.

Du bliver leder for 6 kompetente medarbejdere med akademisk baggrund, og det er et vigtigt ansvarsområde for dig at gennemføre MUS, løn- og trivselssamtaler med henblik på at sikre medarbejdernes kompetenceudvikling og Forebyggelsesteamets udvikling som et samlet team.

Vi tilbyder en interessant arbejdsplads med engagerede kolleger, som alle bidrager til at løse en vigtig samfundsmæssig og præventiv opgave. Du bliver en del af en større sag og et netværk, der afspejler samfundet.

Om dig
Du har en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse og solid ledelseserfaring, herunder erfaring med personaleledelse og gerne fra en politisk styret organisation. Du besidder stor viden om og forståelse for samfundsmæssige forhold og har kendskab til kriminalpræventivt arbejde.

Du har stærke kompetencer i kommunikation og formidling af vigtige budskaber, og du har erfaring med at arbejde med pressen.

Vi forventer, at du er udviklingsorienteret, handlekraftig, og har gennemslagskraft. Du er helhedsorienteret og har en organisatorisk og strategisk forståelse, der sikrer, at Forebyggelsesteamets rådgivning og ydelser understøtter opfyldelsen af DKR’s mål. Ikke mindst har du et særligt blik for sammenhænge på tværs af organisationen og samfundet.

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som chefkonsulent med personaleansvar.

Dit arbejdssted bliver Det Kriminalpræventive Råd med adresse på Artillerivej 55, 2300 København S.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte analyse- og kommunikationschef Arne Simonsen på 21 51 60 89. Du kan finde generel information om Det Kriminalpræventive Råd på www.dkr.dk.

Når du søger en stilling i DKR (politiet), opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde første samtalerunde den 6. august samt anden samtalerunde den 13. august 2020.

Om DKR
Det Kriminalpræventive Råd fremmer et trygt samfund ved at forebygge og oplyse om kriminalitet. DKR har knap 60 medlemmer fra alle dele af samfundet. Vi identificerer aktuelle og relevante kriminalitetsudfordringer, og sammen giver vi løsninger på samfundets udfordringer med kriminalitet.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.