Forebyggende socialrådgivere/formidlere i Ballerup kommune

Vil du være med til at styrke den tidlige, forebyggende sociale indsats for børn, unge og familier i Ballerup kommune?
 
I Ballerup Kommune er vi ambitiøse og har indført "Sverigesmodellen" fra starten af 2017, hvor vi har styrket myndighedsarbejdet, og ikke mindst den tidlige forebyggende indsats. Vi har i 2017 også opnormeret vores oprindelige fem forebyggende stillinger med yderligere en fast fuldtidsstilling. Da en af vores dygtige forebyggende rådgivere har søgt nye udfordringer vil der være en stilling ledig til besættelse pr. 1. april 2018 eller snarest derefter.
 
De forebyggende socialrådgivere er opdelt i 5 distrikter og placeret i vores Socialafsnit i Center for Børne- og Ungerådgivning, hvor også det sociale myndighedsområde og vores decentrale institutioner er placeret. Herudover består centeret af et PPR-afsnit og et team med Ungeindsatser (SSP og opsøgende team). I centeret arbejdes der insisterende tværfagligt i distrikterne mellem pædagogiske vejledere, psykologer, logopæd’er, motorikkonsulenter og socialrådgivere/formidlere ud fra en fælles børne- og ungestrategi, som er udviklet sammen med Center for Skoler, Institutioner og Kultur.
 
Inden for det sociale myndighedsområde arbejdes der efter den løsningsorienterede metode "Signs of Safety" og fra 2017 arbejdes der indenfor skole- og dagtilbudsområdet også løsningsorienteret med en metode til analyse af læringsmiljøerne.
 
Med denne forebyggende funktion ønsker vi at styrke den tidlige opmærksomhed på børn og unge, så eventuelle bekymringer tages i tide. Som forebyggende socialrådgiver arbejder du i feltet mellem det almene pædagogiske og det specialiserede myndighedsområde, hvor du skal kunne fungere som brobygger herimellem. Det stiller høje krav til dig, både som socialfaglig sparringspart til dine kollegaer indenfor andre professioner i distriktet og ikke mindst som familiens første kontakt til det sociale myndighedsområde. Du skal evne at indgå i forpligtende samarbejde med distriktsteamet både indenfor centeret og i høj grad med distriktets skoler, dagtilbud og klubber, så du derigennem sikrer en tidlig inddragelse af familien og dens netværk.
 
Meget af dit daglige arbejde kommer til at foregå ude i felten – hjemme hos familierne, på skolerne, i klubberne og dagtilbuddene - og du skal derfor kunne lide en travl og omskiftelig arbejdsdag med "mange arbejdspladser". Eksempler på opgaver som forebyggende socialrådgiver/formidler kunne være:
 

 • Varetagelse af og henvisning til Servicelovens § 11.3 forløb
 • Kortere samtaleforløb med børn/unge og familier
 • Sparring til skoler og institutioner
 • Opkvalificering af underretninger
 • Tidlig opsporing af børn og unge i mistrivsel og vurdering af bekymringsgrad
 • Formidling af lovgivning
De vekslende opgaver vil også give dig rig lejlighed til at eksperimentere med din faglighed – og til at sætte dit præg på fremtidens socialt forebyggende arbejde i Center for Børne- og Ungerådgivning med afsæt i Sverigesmodellen, i Ballerup kaldet Fællesskabsmodellen.
 
VORES FORVENTNINGER TIL DIG
 • Du er uddannet socialrådgiver/socialformidler.
 • Du har et solidt kendskab til børne- og familieområdet, gerne fra en stilling som familie-/myndighedsrådgiver.
 • Du kender måske til "Signs of Safety" eller er nysgerrig på metoden.
 • Du er optaget af at medvirke til tværfaglige løsninger, der rykker, og kan lide at formidle samarbejde på kryds og tværs af organisation og fagligheder.
 • Du er holdspiller og god til at komme hurtigt ind på livet af andre mennesker.
 • Du er kreativ, nytænkende og løsningsorienteret.
 • Du har et godt humør og et positivt menneskesyn.
 • Du har den robusthed og vedholdenhed, vi ved, det kræver.
 • Vigtigst af alt, så brænder du for, at alle børn skal være en del af fællesskabet.
 
FRA OS FÅR DU
 • en ambitiøs arbejdsplads
 • stillet krav om høj faglighed
 • kompetenceudvikling
 • gode kollegaer, der glæder sig til at byde dig velkommen
 • en introduktionsplan og en mentor
 • god hjælp fra faglig leder
 • en travl og spændende hverdag
 • ekstern supervision
Det var vores tanker om dig og jobbet. Nu glæder vi os til at høre om dig og dine tanker om arbejdet som forebyggende socialrådgiver/formidler i Ballerup kommune.
 
LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
 
YDERLIGERE INFORMATION
Yderligere information kan fås ved henvendelse til faglig leder Helle Korsholm på telefon 40 97 29 61 eller forebyggende socialrådgiver Ulla Pedersen telefon 4477 2985.
 
ANSØGNINGSFRIST: 19. februar 2018 kl. 10.00.
Forventet ansættelsessamtaler onsdag den 21. februar 2018.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

 

Ballerup Kommune

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Socialrådgiver til handicapgruppen i familieafdelingen i Albertslund

Familieafsnittet

Albertslund
Vores dygtige søde kollega har fået arbejde i psykiatrien, og vi har derfor brug for en ny dygtig socialrådgiver til vores handicapgruppe i familieafdelingen.Vi er 3 søde, sjove, dygtige rådgivere, som glæder sig til, sammen med dig, at være med til...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

3 Socialrådgivere/-formidlere søges til Social Vejledning

Social Vejledning

Albertslund
Social Vejledning søger pr. den 1. marts 2018 eller snarest derefter 3 socialrådgivere -formidlere, stillingerne er på 37 timer ugentligt. Der er tale om myndighedsfunktion, hvor der arbejdes ud fra servicelovens bestemmelser for voksne over 18 år, ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Køtilbud!!! - 2 socialrådgivere søges

Psykiatrisk Center Ballerup

Albertslund
Køtilbud !!!! - 2 socialrådgivere søges Psykiatrisk Ambulatorium i Ballerup udvider og etablerer F-ACT-teams. Vi søger i den forbindelse 2 socialrådgivere, der brænder for specialet og det ambulante opsøgende arbejde. Der er tale om delte funktioner...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Beskæftigelsesrådgiver til ambitiøst kontanthjælpsteam søges.

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup
Kontanthjælpsteam, borgere over 30 år (LAB 2.2) tager sig af indsatsen for ledige over 30 år og har til formål at understøtte, at borgerne hurtigst muligt får en tilknytning til det ordinære arbejdsmarked. Som rådgiver vil du skulle motivere og vejl...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Dygtig socialrådgiver til dynamisk ungeteam søge

Center for Unge, Job og Borgerservice

Herlev
Vi vil være en af Danmarks bedste ungeenheder og derfor opnormerer vi vores team. Kan du se dig selv arbejde i et engageret tværfagligt miljø med store ambitioner for unge i Herlev? Så har Ungeenheden to ledige stillinger til besættelse pr. 1. april...