Foreningskoordinator

- bidrager til følelsen af fællesskab  
 
Faxe Kommune er præget af et stærkt foreningsliv og mange ildsjæle, der tilsammen bidrager til følelsen af fælleskab - og et Faxe i Fællesskab som du vil opleve er godt på vej. Vi har ambitioner om - sammen med de mange foreninger - at gøre det endnu bedre.  
 
Vi forventer at vores kommende foreningskoordinator deler ambitionerne og har gode forudsætninger for - sammen med foreningerne & gode kolleger - at udvikle nyt og vedligeholde ved at koordinere på tværs mellem foreningerne selv, mellem foreninger og kommuner, herunder folkeskoler, skabe gode netværk og være sparringspartner for den enkelte forening, når der er brug for det.  
 
Det afgørende er behovet - og ikke hvilken type forening som retter henvendelse eller som foreningskoordinatoren “banker på” hos.
 
Ugentligt timetal: 37 timer 
 
Tiltrædelse: 1. April - eller snarest muligt
 
Forventninger til vores kommende foreningskoordinator:  
  • Vi ser gerne at du selv er et erfarent foreningsmenneske.
  • Har erfaringer med at rådgive og vejlede foreninger og frivillige. Det kan være fra en større landsorganisation eller en anden  kommune.  
  • Er god til at skabe og vedligeholde relationer.     
  • Har stort gå-på-mod og evne til at arbejde med såvel udviklingsspørgsmål som mere praktiske udfordringer, hvor du ikke nødvendigvis har erfaringer og viden at trække på.  
  • Er velformuleret både i tale og skrift og  
  • Har formodentlig også kendskab til foreningsjura og økonomi, så du kan bistå med f.eks. et foreningsbudget.
  • Har tillige en længevarende uddannelse, velvidende at vi i sidste ende vil vægte dine erfaringer og personlige kompetencer for at blive en velfungerende foreningskoordinator.  
 
Reference:  
Stillingen er placeret i Centersekretariatet i Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice. Her får du reference til centerchefen.  
Sekretariat fungerer som frivillige og foreningers indgang til kommunen. Vi giver gode råd & vejledning, håndterer henvendelser & ansøgninger om tilskud til deres mangfoldige virke og koordinere på tværs.  
Dertil varetager Sekretariatet sekretariatsbetjeningen af Plan & Kulturudvalget, Folkeoplysningsudvalget, Frivilligt Samråd og Billedkunstrådet - og har den daglige kontakt til Frivilligrådet, Kulturregion Storstrøm og andre aktører på kultur- og frivillighedsområdet.  
 
Yderligere oplysninger:
Har du spørgsmål til stillingsopslaget kan du kontakte centerchef Benny Agergaard (fra den 16. Februar) på telefon 51169361 eller på mail: beag@faxekommune.dk  
 
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Lønniveauet vil matche dine kvalifikationer. 
 
Ansøgningsfrist:
Ønsker du at søge stillingen, skal vi have din ansøgning senest den 4. marts 2018 
Vi forventer at gennemføre første samtale i uge 10.  
 
 
 
 
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Udbudskoordinator

Styring, Innovation & Indkøb

Guldborgsund
Vi søger en kollega, der kan hjælpe os med at holde styr på den kommunale udbudsportefølje og medvirke til at skabe gode rammer for udbudsprocessen i Guldborgsund Kommune. Den ledige stilling er placeret i Styring, Innovation Indkøb, der er en centr...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Center for Neurorehabilitering søger sygeplejerske som teamkoordinator

Filadelfia

Kalundborg
Har du lyst til og mod på at arbejde med intensiv tværfaglig neurorehabilitering i et udfordrende miljø og være en del af et dynamisk team? Center for Neurorehabilitering Filadelfia (CfN) yder intensiv og tværfaglig rehabilitering til voksne med mod...