Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Foreningskoordinator

- bidrager til følelsen af fællesskab  
 
Faxe Kommune er præget af et stærkt foreningsliv og mange ildsjæle, der tilsammen bidrager til følelsen af fælleskab - og et Faxe i Fællesskab som du vil opleve er godt på vej. Vi har ambitioner om - sammen med de mange foreninger - at gøre det endnu bedre.  
 
Vi forventer at vores kommende foreningskoordinator deler ambitionerne og har gode forudsætninger for - sammen med foreningerne & gode kolleger - at udvikle nyt og vedligeholde ved at koordinere på tværs mellem foreningerne selv, mellem foreninger og kommuner, herunder folkeskoler, skabe gode netværk og være sparringspartner for den enkelte forening, når der er brug for det.  
 
Det afgørende er behovet - og ikke hvilken type forening som retter henvendelse eller som foreningskoordinatoren “banker på” hos.
 
Ugentligt timetal: 37 timer 
 
Tiltrædelse: 1. April - eller snarest muligt
 
Forventninger til vores kommende foreningskoordinator:  
  • Vi ser gerne at du selv er et erfarent foreningsmenneske.
  • Har erfaringer med at rådgive og vejlede foreninger og frivillige. Det kan være fra en større landsorganisation eller en anden  kommune.  
  • Er god til at skabe og vedligeholde relationer.     
  • Har stort gå-på-mod og evne til at arbejde med såvel udviklingsspørgsmål som mere praktiske udfordringer, hvor du ikke nødvendigvis har erfaringer og viden at trække på.  
  • Er velformuleret både i tale og skrift og  
  • Har formodentlig også kendskab til foreningsjura og økonomi, så du kan bistå med f.eks. et foreningsbudget.
  • Har tillige en længevarende uddannelse, velvidende at vi i sidste ende vil vægte dine erfaringer og personlige kompetencer for at blive en velfungerende foreningskoordinator.  
 
Reference:  
Stillingen er placeret i Centersekretariatet i Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice. Her får du reference til centerchefen.  
Sekretariat fungerer som frivillige og foreningers indgang til kommunen. Vi giver gode råd & vejledning, håndterer henvendelser & ansøgninger om tilskud til deres mangfoldige virke og koordinere på tværs.  
Dertil varetager Sekretariatet sekretariatsbetjeningen af Plan & Kulturudvalget, Folkeoplysningsudvalget, Frivilligt Samråd og Billedkunstrådet - og har den daglige kontakt til Frivilligrådet, Kulturregion Storstrøm og andre aktører på kultur- og frivillighedsområdet.  
 
Yderligere oplysninger:
Har du spørgsmål til stillingsopslaget kan du kontakte centerchef Benny Agergaard (fra den 16. Februar) på telefon 51169361 eller på mail: beag@faxekommune.dk  
 
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Lønniveauet vil matche dine kvalifikationer. 
 
Ansøgningsfrist:
Ønsker du at søge stillingen, skal vi have din ansøgning senest den 4. marts 2018 
Vi forventer at gennemføre første samtale i uge 10.  
 
 
 
 
 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Coordinator for Arctic science support and cooperation 984209

Aarhus Universitet

Roskilde
The Department of Bioscience, Aarhus University at AU Campus Roskilde, invites applications for a 2-year academic position within Arctic science support and coordination. We are looking for a dedicated, enthusiastic and service-minded person to work...
Indrykket:15. juni 2018
Udløbsdato:31. juli 2018

Faglig koordinator/jobkonsulent for jobparate borgere

Arbejdsmarkedscenter

Holbæk
Ringsted Kommunes Arbejdsmarkedscenter søger en kombineret faglig koordinator og sagsbehandler. Om jobbet Du får ansvar for en sagsstamme svarende til 30 timer ugentlig samt 7 timers faglig koordination, hvor du har til opgave at sikre teamets fagli...
Indrykket:12. juli 2018
Udløbsdato:22. juli 2018