Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forhandlingskonsulent til det specialiserede børne- og ungeområde

Slagelse Kommune søger snarest muligt en erfaren og engageret forhandlingskonsulent til Børn og Familie

Brænder du for forhandling – og at gøre en forskel for udsatte børn og unge? Så har vi jobbet til dig. Center for Børn og Unge søger en forhandlingskonsulent, der skal hjælpe med at sikre, at anbragte børn og unge i Slagelse Kommune får det bedst mulige tilbud, hvor der er match mellem pris og barnets særlige behov.

Om jobbet
At være forhandlingskonsulent i Slagelse Kommune handler om at engagere sig og om at udvise dømmekraft. Det handler om altid at sætte børn og unges trivsel i centrum, og at gøre mere af det, der virker. Vi er optagede af at følge ”mindste indgrebsprincippet”, hvor vi gerne vil arbejde med barnet/familien i den kontekst, hvor dagligdagen foregår. Samtidig har vi fokus på, hvordan vi kan bruge familien og netværkets ressourcer til at få lavet de bedste helhedsorienterede indsatser.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte

 • standardisering af kontrakter med eksterne udbydere (familiebehandling, opholdssteder, plejefamilier m.v.)
 • konkret kontraktforhandling – bindeled mellem sagsbehandler og leverandør, særligt ift. de økonomiske aspekter i aftalerne
  • løbende forhandling af kontrakter på nye anbringelser
  • genforhandling af kontrakter, hvor barnet er anbragt
  • forhandling af døgnpriser på aflastningssteder
  • forhandling af priser for tilbud på hjemmepasning/støtte i hjemmet
 • gennemgang af serviceniveauer for ydelser på området
 • matche anbringelse på opholdssteder ud fra barnets behov og formålet med anbringelsen
 • arbejde systematisk i samspil med sagsbehandlerne, med indsatstrappen/elevatoren, så vi hele tiden sikrer at arbejde ud fra mindsteindgrebsprincippet

Endvidere skal du kunne indgå i de opgaver, som følger med anbringelsen
 • sikre at barnet har/får et skoletilbud/daginstitutionsplads
 • at vi ikke unødigt får børn, der placeres på interne skoler, hvis de ikke passer ind der
 • at vi sikre at kontrakter opsiges/forhandles ved hjemgivelser eller genanbringelser
 • være med til at sikre, at vores anbragte børn får det skoletilbud, som der betales for

Du vil indgå i tæt samarbejde med økonomikonsulenter, sagsbehandlere, jurister og familieplejekonsulenter. Du må samtidig også være klar på, at der vil kunne komme opgaver, der ligger uden for Center for Børn og Unge, fx i forbindelse med den unges overgang til voksen.

Om dig
Det er et krav, at du har erfaring fra området, men din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende.

Vi forventer, at du har solid indsigt i anbringelsesområdet, og de kompleksiteter der kan være i det. Vi ønsker en medarbejder, der kan arbejde smidigt med alle, men samtidig også er tydelig og kan bevare roen. Det er vigtigt, at vores nye kollega kan oparbejde et godt fagligt og professionelt netværk, hvor vi sammen altid har barnet i fokus. Du vil i perioder være meget på ”egen” hånd; det forventes derfor også, at du er robust, selvkørende og er udstyret med en stor grad af forundring/nysgerrighed. Ligeledes må du i perioder forvente rejseaktivitet, for at besøge opholdssteder.

Om os
Center for Børn og Unge er et samlet center for alle børn mellem 0-18 år, der ud over det specialiserede område også rummer dagtilbud og skoler, Sundhedstjenesten, Tandplejen, PPR, UU mv. Centralt i centret er afdelingen for Børn og Familie, der varetager myndighedsopgaven på det specialiserede børne- og ungeområde. Her er vi ca. 80 medarbejdere fordelt på fem enheder: Forebyggelse/Visitation, Forebyggelse i Familien, Børn, Unge og Handicap

Vi deler hus med Center for Børn og Unges stabsadministration, der består af 20 medarbejdere fordelt på faglige konsulenter, økonomikonsulenter og administrative medarbejdere. Her arbejder vi sammen på tværs af det brede børne- og ungeområde, i en uformel omgangstone, hvor der er plads til nye idéer. Vi skaber rammerne for og servicerer kommunens decentrale virksomheder, der arbejder med børn og unge.

Vi tilbyder
Du bliver en del af et åbent og humørfyldt arbejdsmiljø. Du får et selvstændigt arbejde med mange samarbejdspartnere, og en stor grad af frihed under ansvar. Og så får du i høj grad mulighed for at sætte dit præg på jobbet og udviklingen. Både fordi der er tale om en nyoprettet stilling, og fordi sådan arbejder vi i Slagelse Kommune.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og ansættelsesstedet er indtil videre Afdelingen for Børn og Familie på Torvegade 24, 4200 Slagelse. Slagelse Kommune udvikler sig løbende som organisation, hvorfor det organisatoriske ophæng og den fysiske placering kan ændres med tiden.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem KL og relevant faglig organisation, efter reglerne om Ny Løn.

Yderligere oplysninger
om stillingen kan fås ved henvendelse til
 • afdelingsleder Keld Vejen Hansen på tlf. 21 28 15 88.

Ansøgningsfrist
 • onsdag den 19. februar 2020

Forventet besættelse pr. 1. april 2020.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler tirsdag den 25. februar, og evt. 2. samtale torsdag den 27. februar.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.