Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Formand søges

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329828117Phoenix-c427937612018-06-08T00:00:00Formand søges

Tolstrup anlægsgartner er blevet modtaget som ”byens nye gartner” i hele Østjylland – det forpligter!

Vi har travlt i Østjylland, og søger en Formand med ansvar for Grøn pleje og vedligeholdelse i Østjylland. Dine opgaver vil bestå i alt lige fra kontakt med eksisterende og nye kunder, planlægning, levering og udførelse af opgaver - kort sagt: Du kommer med i alle processor!

Vi søger derfor, en person, som ønsker at vokse i takt med virksomhedens udvikling og som vil være med til at gå foran. Vi vægter ambitioner og angement højere end erfaring.

Jobbet:

 • Du kommer til at stå i spidsen for et samlet Team på omkring 5 faste mand, som leverer kvalitetsløsninger inden for pleje og vedligeholdelse af grønne områder til kommuner, skoler, boligforeninger, B2B kunder osv.
 • Tilbudsgivning, planlægning og udførelse af AdHoc opgaver.
 • Når der er tid til det, giver en hånd med på den udførende del.

Den rigtige profil kunne være:

 • Nyuddannet Jordbrugsteknolog, måske med et par års erfaring.
 • Erfaring inden for faget, gerne med flair for IT, ledelse og planlægning.
 • Stærk personlighed, med gode evner inden for kommunikation.
 • Kan holde hovedet koldt i pressede situationer og ikke bange for at gå foran.

Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads med ordnede forhold, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.
 • Sætte sit eget præg på hverdagen – herunder ansættelse af medarbejdere, udvikling af interne arbejdsgange og planlægning.
 • En digital arbejdsplads, hvor fortsat udvikling af digitale processor er i fokus.
 • Løn efter kvalifikation og aftale.
 • Firmabil og it pakke. 

Tolstrup anlægsgartner er en moderne anlægsgartner virksomhed med fokus på drift af grønne områder for B2B kunder. Kunderne består af forsyningsselskaber, kommuner, kirker, golfbaner, boligforeninger, erhvervsvirksomheder samt private. Derudover udføres anlæg af private haver. Alle interne arbejdsgange foregår via digitale løsninger.

Tolstrup Anlægsgartner består af  mere end 25 top motiverede medarbejdere, fordelt på Østjylland, trekantsområdet og hele Fyn.

 

 

 

 

2018-08-03T00:50:22.057 Tolstrup anlægsgartner er blevet modtaget som byens nye gartner i hele Østjylland det forpligter! Vi har travlt i Østjylland, og søger en Formand med ansvar for Grøn pleje og vedligeholdelse i Østjylland. Dine opgaver vil bestå i alt lige fra kontakt med eksisterende og nye kunder, planlægning, levering og udførelse af opgaver - kort sagt: Du kommer med i alle processor! Vi søger derfor, en person, som ønsker at vokse i takt med virksomhedens udvikling og som vil være med til at gå foran. Vi vægter ambitioner og angement højere end erfaring. Jobbet: Du kommer til at stå i spidsen for et samlet Team på omkring 5 faste mand, som leverer kvalitetsløsninger inden for pleje og vedligeholdelse af grønne områder til kommuner, skoler, boligforeninger, B2B kunder osv. Tilbudsgivning, planlægning og udførelse af AdHoc opgaver. Når der er tid til det, giver en hånd med på den udførende del. Den rigtige profil kunne være: Nyuddannet Jordbrugsteknolog, måske med et par års erfaring. Erfaring inden for faget, gerne med flair for IT, ledelse og planlægning. Stærk personlighed, med gode evner inden for kommunikation. Kan holde hovedet koldt i pressede situationer og ikke bange for at gå foran. Vi tilbyder: En arbejdsplads med ordnede forhold, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Sætte sit eget præg på hverdagen herunder ansættelse af medarbejdere, udvikling af interne arbejdsgange og planlægning. En digital arbejdsplads, hvor fortsat udvikling af digitale processor er i fokus. Løn efter kvalifikation og aftale. Firmabil og it pakke. Tolstrup anlægsgartner er en moderne anlægsgartner virksomhed med fokus på drift af grønne områder for B2B kunder. Kunderne består af forsyningsselskaber, kommuner, kirker, golfbaner, boligforeninger, erhvervsvirksomheder samt private. Derudover udføres anlæg af private haver. Alle interne arbejdsgange foregår via digitale løsninger. Tolstrup Anlægsgartner består af mere end 25 top motiverede medarbejdere, fordelt på Østjylland, trekantsområdet og hele Fyn.11Jobnetc4279376100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-08-02T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandFredericia3281740TOLSTRUP ApS11DKDanmark0
cl@tolstrupanlaeg.dkDKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent586453JobNet48371461000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c4279376https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c4279376https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c4279376&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c4279376&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/8.jpgHos TOLSTRUP ApS søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12007991Dansk3Læse/ tale196Formand21Bygge og anlæg355500204Christoffer Lundcl@tolstrupanlaeg.dkDanmarkDanmarkda-DK