Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Formidlere til Kulturhuset Bispen

Vi søger to formidlere til Kulturhuset Bispen.

Vil du være med til at udvikle et spændende kulturhus og drømmer du om at arbejde med mennesker og formidle kultur og litteratur på nye måder? Så står vi og mangler to formidlere pr. 1. februar 2021.

Her kan du bl.a. være med til at sikre fokus på læsning og litteraturen som kerneydelse for kommunens biblioteker og du vil indgå i et levende kulturhus, der udover bibliotek indeholder “Håndværkeriet”, som er kreative værksteder, spillestedet Månen, café, Historisk Arkiv og mødelokaler og hvor vi tværfagligt arbejder for et levende hus til glæde for borgerne.

Hvilke profiler søger vi?

Skarp formidler med fokus på de unge, deres kulturliv og digitale vaner

  • Du kan følge med de unge både i forhold til sociale medier og i deres kulturliv generelt
  • Du forstår at sætte dig selv i spil og agere i en unge gruppe fx i en læse- eller lytteklub, ved læringsforløb eller noget helt andet
  • Du kender de unges mediebrug og ved hvad der rør sig både inden for film, spil, musik og litteratur og kan formidle det online og i og uden for det fysiske rum
  • Du har erfaring med eller mod på at varetage informationssøgningskurser og andre relevante læringsforløb for kommunens ungdomsuddannelser.
Litteraturformidler med blik for fællesskaber & netværk og formidling på forskellige platforme
  • Du har en solid indsigt i den danske og internationale skønlitteratur for voksne
  • Du brænder for at formidle din viden både digitalt og lokalt på tre fysiske biblioteker
  • Du har lyst til at arbejde med at udfolde og udvikle på vores lokale læsestrategi med særligt fokus på de voksne
  • Du har mod på at udvikle nye koncepter til og lyst til at gå nye veje i formidlingen af litteraturen og kulturen
  • Du har kendskab til og kan formidle det digitale bibliotek.
Vi forventer  
Vi forventer ved begge stillinger, at du er god til mennesker, kan formidle i og udenfor biblioteksrummet og er vant til eller har mod på forskellige typer samarbejde internt som eksternt. Vi forventer ydermere, at du er opsøgende, netværksskabende og projektorienteret.

Du deltager i den daglige formidling og betjening af biblioteket i alle tre afdelinger og deltager i den daglige drift med mere traditionelle opgaver, som ex. udlånsvagt, fjernlån og afvikling af arrangementer og læringstilbud. Derfor er det en fordel, hvis du har erfaring med Cicero og bibliotekets forskellige tilbud.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være bibliotekar, cand.scient.bibl. eller cand.mag.  Det vigtigste er, at du har den faglige indsigt, mod og energi til at indgå i et stærkt team.

Som person er du:
Energisk, nysgerrig og initiativrig
God til at motivere og inddrage dine kollegaer
Velformuleret i tale og på skrift
Ikke bange for at indtage scenen
Interesseret i det lokale kulturliv.
 
Hvem er vi?
Kulturhuset Bispen er midt i en forandringsproces, hvor målet er, at huset skal udvikle sig til ét samlet hus, hvor synergien mellem de forskellige afdelinger blomstrer, fordi vores komplementære kompetencer finder sammen og skaber energi. Bispen er et hus med liv, kreativitet og høj kvalitet/faglighed. Vi tror på, at vi bedst udvikler os sammen med brugerne af huset og ved at turde eksperimentere og prøve nye metoder af. Vi ønsker at lære af vores fejl og gøre erfaringer undervejs.

Læs mere om os på Facebook: https://www.facebook.com/HaderslevBibliotekerne eller på vores hjemmeside: www.haderslevbibliotekerne.dk    

Ansættelsesvilkår
Begge stillinger er på 37 timer ugentligt inklusiv en vagt hver 6. lørdag. Tiltrædelse er pr. 1. februar 2021. Du kan forvente at have mere end ét arbejdssted, da vi har biblioteker i både Gram, Haderslev og Vojens. Kørekort er en fordel. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til teamleder Susanne Dahl Jensen på telefon 20 43 46 60. Du kan også sende en mail til sdal@haderslev.dk
Vi indhenter børne- og straffeattest ved alle ansættelser.

Ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt CV, eksamensbevis og eventuelle referencer senest den 16. november 2020.

I din ansøgning bedes du mærke, hvilken af de to stillinger du ønsker at søge.  
Samtaler forventes afholdt den 23. og 24. november 2020.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgaver.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.