Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forpagter søges til Gjøl Kro

FORPAGTER

Søges til Gjøl Kro, smukt placeret ved Limfjorden – tæt på Aalborg

Gjøl kro ligger smukt placeret ved den maleriske Gjøl havn, med en fantastisk udsigt over Limfjorden. Kroen der blev opført i 1901, er med sine karakteristiske takkede gavle efterhånden blevet symbol for det sejlende folk, som sjældent forsømmer lejligheden til at ligge ruten indenom og få stillet sulten med Gjøl kros specialitet: Pandestegte ål m. stuvede kartofler og surt.

Kroens ydre rammer ser stadig ud som på forfatteren Hans Kirks tid. Her indlogerede han sig, da han skrev bogen ”Fiskerne”. Bogen udkom i 1928, og under filmatiseringen i 1975-77 lagde kroen lokaler til flere af optagelserne. Indvendig fremstår kroen med en hyggelig atmosfære.

Kroen har gennem de seneste år øget aktiviteten og omsætningen forventes i 2020 at ligge i niveauet 2,8 mio. kr. Der er stadig stort potentiale, omsætningsmæssigt forventer vi at kroen kan genere en omsætning i niveauet +4,5 mio. kr. med den rigtige forpagter. Bl.a. med mad ud af huset, fester, a´la carte, udendørs servering, dagens ret osv. Kroen danner ramme om byens selskabsliv, ligesom det blomstrende foreningsliv flittigt benytter kroens faciliteter. Herudover støtter de 105 lokale ejere naturligvis også op om kroen.

Kroen rummer et veludstyret restaurationskøkken, 2 selskabslokaler, hvor det største kan rumme 120 personer, mens det lidt mindre lokale kan rumme 50 personer. I restauranten er der plads til 40 personer. Desuden er der 60 siddepladser på den nyetablerede terrasse med direkte kig til Limfjorden.

For den rigtige forpagter stilles der privatbolig til rådighed på 1. sal. Lejligheden har en skøn terrasse med kig ud over fjorden.

Som forpagter kan du naturligvis selv udvikle lige præcist de forretnings- og serviceområder som giver mening for dig. Vi forventer at du forestår den daglige drift, at du er køkkenuddannet eller har indsigt i køkkendrift, at du har bred erfaring fra kro drift eller lignende, at du er innovativ og tør afprøve nye ideer og arrangementer, og at du har gode økonomiske forhold. Kort sat, at du kan fortsætte rejsen og gøre Gjøl Kro til den perle den tidligere var. Som person er du positiv og vindende, du sikrer den gode stemning og et højt service niveau for alle gæster.

Forpagtningen forventes påbegyndt snarest.

Vil du vide mere så kontakt René Poulsen, rp@gronborg-el.dk , eller Jane Dahl, jdc@ulvedybet.dk.  


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.