Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FORPAGTER SØGES TIL OK PLUS I GILLELEJE!

Rekrutteringskompagniet A/S søger på vegne af OK+ en forpagter til butikken på Bonderupvejen i Gilleleje. Hvis du brænder du for at være herre i egen butik, og drives du af spændende udfordringer samt en hverdag og indtjening, som du i høj grad selv er med til at præge, så skynd dig at læse videre.

Butikken i Gilleleje ligger i forbindelse med OK tankanlæg og vaskehal og har med den rigtige person et stort potentiale for salg af bl.a. fastfood, bake-off, kaffe og gaveartikler. OK+ stationen har netop gennemgået en mindre renovering, og er en god butik, med store udenomsarealer med god plads. Der er lækkert Peter Larsen kaffekoncept, spillehal, vaskehal, pakkeudlevering og trailerudlejning. Alt i alt en butik med stort potentiale for dig, der har lysten, evnerne og viljen til at ville lykkes.

Forpagterens rolle

Som forpagter bliver du en del af en spændende virksomhed med et bagland, der altid står klar til at hjælpe dig. Du kan derfor bruge din tid på at drive din forretning og forkæle dine kunder. Du er købmand til fingerspidserne og kundernes mand, men har samtidig flair for convenience og fast food. Du drives af at sætte nye ting i gang samt at få din butik til at vokse gennem tiltag og ideer, som kun du selv sætter grænserne for.

Herudover vil dine opgaver bl.a. være:

• Sørge for at din butik og forplads samt vaskehal altid fremstår salgsklar og indbydende

• Eksekvere koncepter og kampagner og herunder sikre kædens profil udadtil

• Bemandingsplanlægning og personaleledelse

• Regnskab herunder lagerstyring og svindkontrol

• Sikre en effektiv drift gennem daglige rutiner

• Kundebetjening og service på højt niveau

Om dig

Du drømmer om at blive selvstændig og skabe dig en hverdag, hvor du selv sætter dagsordenen. Du kommer sikkert med en baggrund inden for detailhandlen, fastfood eller convenience – dog er det et must, at du har erfaring med måltidsløsninger, da disse er hovedstenen i OK+ konceptet. Du har mod og lyst til at blive udfordret i en spændende branche, der er i en rivende udvikling og hvor service, godt købmandskab og engagement er nøgleordene for at skabe øget salg og vækst. Du er ikke bange for selv at tage fat og dit personlige drive gør, at du ser muligheder fremfor begrænsninger.

Hvis du efter at have læst dette stadig tænker at dette lige er dig, så skynd dig at få sendt din ansøgning samt CV til os.

OK Plus tilbyder

Du får mulighed for at overtage forpagtningen på attraktive vilkår, og du er sikret et godt fundament for at skabe en god forretning gennem et professionelt kædesamarbejde såvel som støtte til markedsføring. Som forpagter er det selvfølgelig en forudsætning, at du kan stille en form for sikkerhed primært til driftskredit samt at du har en sund privatøkonomi.

Ansøgning

Du er velkommen til at kontakte Berit Tops hos Rekrutteringskompagniet på telefon 21742322 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøgninger behandles løbende.

OK Plus er OK’s convenience kæde. Kæden består af 71 butikker. Med en samlet omsætning på ca. 0,8 mia. kr. er kæden en betydelig aktør på markedet for convenience butikker. En stor del af butikkerne i OK Plus-kæden drives af forpagtere. Du er selv ansvarlig for butikkens resultater og har dermed mulighed for at oppebære en meget attraktiv indtjening. OK Plus A/S er kædekontor for Plus-kæden og supporterer blandt andet med salgs- og driftsstøtte, leverandørforhandlinger, markedsføring, butiksindretning og it. Læs mere på www.ok.dk eller www.okplus.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.