Gem job

Forpagter til Nivå Golf Center i Nordsjælland

FUGL LEONHARDTs samarbejdspartner er en veletableret golfklub med gode forudsætningerne for at skabe en restaurant med sund økonomi. Her tilbydes gode restaurationslokaler, terrasse, selskabslokaler, og en engageret medlemsskare.

Den kommende forpagter tilbydes en god restaurant, med rigtige gode muligheder – det gælder både faciliteterne køkken og restaurant, men også gode rammevilkår i selve forpagtningsaftalen.

Nivå Golf centers nye forpagter skal have ambitioner omkring kvalitet og mad, værtskab, og ikke mindst tage ejerskab. Arbejdspladsen har skønne omgivelser og animerer naturligt til en spændende arbejdsdag.

Nivå Golf Center har omkring 1350 medlemmer, fra junior- til veteranmedlemmer. Vores medlemmer og mange greenfeegæster, benytter flittigt restauranten til både de faste ugentlige matcher, diverse turneringer og til almindelig hverdagsgolf.

Dertil benytter både medlemmer og lokalområdet klubben til en lang række selskaber – alt fra bryllupper, konfirmationer, til anden festlig aktivitet. På en vejrmæssig god dag fyldes terrassen - medlemmer og greenfeegæster bliver gerne og nyder et glas vin/øl, en skøn frokost eller en dejlig middag.

Nivå Golf Center har en naturlig interesse i, at du som forpagter har succes på et attraktivt niveau, hvorfor en aftale er lavet med omtanke, der gør det muligt som forpagter at drive en fornuftig forretning. Den attraktive adgang til golfklubben fordrer, at den kommende forpagter har et økonomisk fundament til at gennemføre en fornuftig opstart.

Er du/I interesseret og har:
   • Uddannelse og erfaring fra køkken- og restaurantbranchen
   • God forståelse for økonomi, bemanding og god personaleledelse
   • Lysten og evnen til at være værter med stort ”V”

Vi glæder os til at høre fra dig / jer, venligst send en ansøgning og cv via nedenstående link.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.