Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forretningsanalytiker med stærk procesforståelse

Skal du være med til at designe de nye processer i nogle af statens største IT-projekter? Brænder du for at anvende dine analytiske evner til at skitsere løsningsforslag til udvikling af nye systemer. Vi har en vision om at forbedre styring af processer og skabe effektive og transparente arbejdsgange på tværs af Skatteforvaltningen, og for at lykkes har vi brug for flere nye kolleger.

Du er med forrest i Skatteforvaltnings rejse mod processtyring
Du bliver en del af et kontor, der er omdrejningspunkt for udvikling og implementering af procesmetode på tværs af Skatteforvaltningen. Kontoret består af processpecialister og generalister med en dyb forretningsforståelse og stærke analysekompetencer. Vi er et kontor med masser af passion og humor, hvor vi har en uformel omgangstone og plads til den enkelte. Vi arbejder alle ud fra en fælles procestankegang og sparrer løbende for at udvikle best practice.

Derudover får du:

 • en rolle i udviklingen af fremtidens Skatteforvaltning – indtægtsgrundlaget for vores samfund.
 • mulighed for at rammesætte og drive egne opgaver i projekter
 • attraktive og fleksible arbejdsforhold, hvor du selv har stor indflydelse på at tilrettelægge din arbejdstid
 • kvalitetsbevidste kollegaer der sætter den faglige barre højt, og som vil gøre en forskel
 • et bredt netværk af specialister og ledere i Skatteforvaltningen
 • mulighed for kompetenceudvikling i en højt specialiseret IT-organisation.

Er du, ligesom os, drevet af at skabe nye løsninger med udgangspunkt i processer? Så kan vi tilbyde en arbejdsplads med varierende og udfordrende arbejdsopgaver – og stor indflydelse på egne opgaver. Her bliver du en del af den mest spændende og vigtige forandringsproces i den offentlige sektor i de kommende år.

Din rolle som proceskonsulent
Du kommer til at implementere procesdokumentation bredt i Skatteforvaltningen i tæt samarbejde med dine kollegaer. Vi arbejder enten med at etablere og forbedre processtyring i en af Skatteforvaltningens styrelser eller som en del af et større udviklingsprojekt, hvor formålet er at designe de fremtidige forretningsprocesser. Begge steder er samarbejde og forretningsværdi centrale nøgleord.

Dine vigtigste arbejdsopgaver vil være at:

 • planlægge, facilitere og gennemføre kortlægnings- og analyseaktiviteter
 • bryde problemstillinger ned og anvende strukturerede metoder i analysen af disse, herunder finde uklarheder og se muligheder for forenklinger
 • kortlægge forskellige scenarier og videreformidle indsigten som anbefalinger til forretningen eller som input til beslutningsgrundlag
 • på baggrund af processerne, bistå forretningen med udarbejdelse af features og user stories i udviklingsprojekter
 • dokumentere forretningsprocesser efter fælles procesmetode
 • etablere den nødvendige governance omkring procesdokumentation, så den kan vedligeholdes og videreudvikles af projektet eller forretningsområdet.

Hvem er du?
Du har erfaring med modellering af forretningsprocesser (gerne BPMN-notationen) og forretningsudvikling i et agilt set-up – fx en certificering i SAFe eller anden erfaring med agil udvikling på skaleret niveau.

Du er vant til at sætte strategisk retning for forretningsprocesser gennem analyse og design, og omsætte disse indsigter til krav for IT-løsninger. Dine evner til at analysere, rådgive, facilitere og kommunikere i øjenhøjde skal være solide, idet du skal kunne forene mange brugeres synspunkter til en fælles løsning og skabe opbakning om beslutninger. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med modelleringsværktøjet QualiWare.

Fremtidens Skatteforvaltning bygger på innovativ nytænkning – derfor vil din evne til at tænke ud af boksen og dit drive til at få ting til at ske blive taget godt imod. Desuden vægter vi gode samarbejdsevner, så du kan omsætte behov til holdbare løsninger på tværs af forskellige interessenter og fagligheder. Du sætter pris på at have en hverdag, hvor du veksler mellem fordybelse på kontoret og at være ude i forretningen. Du ser det som en fordel at kunne være med at sætte retning i en ung styrelse og er ikke bleg for at sætte dit eget præg på leverancer.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, dit CV, eksamenspapirer og eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg stillingen” senest den 30. september 2020. Vi afholder samtaler løbende.

Vil du høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte kontorchef Jesper Larsen 72 37 54 59.

Vi forventer at benytte case, personprofilanalyse og logisk test i rekrutteringsprocessen. Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner i kontoret Procesanalyse og metode. Arbejdsstedet er Osvald Helmuths vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.