Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forretningsfører med flair for økonomi, administration og service søges til Royal OakVi har travlt og udvider vores aktiviteter væsentligt. Vi har aktuelt etablering af resort og hotelfaciliteter på tegnebrættet. Har du lyst til at være med til at udvikle forretningen er det måske dig, vi søger?

Til en nyoprettet stilling som forretningsfører søger vi en erfaren og alsidig kollega med flair for økonomi og administrative opgaver og processer. Det er vigtigt, at du interesserer dig for, og trives i miljø, hvor kundernes oplevelser og servicering er afgørende, uanset om der er tale om resort og ferieoplevelse, eller golfspil. Som forretningsfører refererer du direkte til direktøren.

Om jobbet
Vi tilbyder en alsidig stilling på et af Danmarks bedste golfanlæg, som er i gang med en større udvikling til at blive et attraktivt resort for både golfere og ikke-golfere. Du bliver en vigtig medspiller omkring udvikling af Royal Oak, hvor der vil være et stort fokus på kvalitet i den daglige drift, oplevelser på resortet, og hvor service af vores gæster og medlemmer er i højsæde. Vi prioriterer, at tonen er respektfuld men også uformel og ligefrem.

Vi forventer
At du har erfaring med de økonomiske processer og har styr på budgettering og finansiel planlægning. Du vil i samarbejde med direktøren have kontakten til finansieringspartnere, bank, revisor samt ejere. Herudover skal du også varetage de mere praktiske driftsopgaver, som er tilknyttet stillingen, som f.eks. bogføring, fakturering, kasseopgørelse m.m. Et andet centralt ansvar er at sikre løbende koordinering mellem ledelse, golfaktiviteter, hotel, restaurant, greenkeeping og resortets øvrige aktiviteter.

En aktiv del af holdet
Du ser dig selv som en holdspiller i en smal organisation der varetager mange forskellige opgaver. Det er  naturligt for dig, at bidrage til fællesskabet, og du er indstillet på, at man hjælper hinanden med den daglige opgaveløsning. Det betyder bl.a., at du lejlighedsvis deltager i f.eks. gæstemodtagelse ligesom du kan indgå i vagtplanen for stedets aktiviteter, for at sikre bedst mulig service for både medlemmer og gæster.

Din profil

 • Du har en udpræget detaljeret økonomisk sans
 • Du arbejder struktureret, er omhyggelig, har et godt overblik
 • Du har evt. kendskab til NAV og gerne erfaring med Golfbox
 • Du er klar på at tage ansvar for din opgaver og overholder aftalte deadlines
 • Du er udadvendt, imødekommende og har gode samarbejdsevner
 • Du fremstår professionel, ordentlig og ærlig
 • Du har evt. erfaring fra hotelbranchen og et godt netværk
 • Du er stærk i både mundtlig og skriftlig engelsk og behersker tysk i tale
 • Du behersker de gængse IT-systemer

Vi tilbyder
 • En attraktiv løn, der modsvarer dine kvalifikationer og kompetencer. Hertil kommer sundhedsforsikring og en god pensionsordning
 • God oplæring og introduktion til jobbet
 • Et job, hvor der er kort fra tanke til handling og hvor dagene ikke er ens
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling, hvor du har stor indflydelse på opgaveløsningerne
 • Selvstændigt ansvar i en organisation med en uformel tone
 • En flad organisationsstruktur og højt til loftet
 • Dygtige, loyale og erfarne kolleger

Ansættelsesforhold
Stillingen er en fuldtidsstilling med arbejdsplads på klubbens kontor, Golfvej 2, 6630 Rødding. Du skal forvente, at der efter aftale vil være weekendarbejde og opgaver udenfor normal arbejdstid især i højsæsonen, som er fra april til september.

Tiltrædelse
Vi ønsker stillingen besat snarest muligt eller efter aftale. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende og stillingen fjernes, når den rette kandidat er fundet. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Martin Ovesen på telefon 2085 2287. Søg jobbet via knappen "Send ansøgning"

Vi opfordrer alle, uanset køn, etnicitet og nationalitet til at søge stillingen.

Om Royal Oak
Royal Oak er et golfanlæg i Jels, som er opført i 1990 efter internationale standarder og i bedste kvalitet, og omfatter foruden 18 hullers bane og træningsfaciliteter også klubhus og restaurant. Hovedaktionæren i Royal Oak Golf A/S er entreprenørvirksomheden Arkil med hovedsæde i Haderslev. I 2020 blev det offentliggjort, at Royal Oak skal udvides til at omfatte overnatningsmulighed og andre faciliteter til gavn for medlemmer og gæster på Royal Oak.
 
 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.