Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forretningskonsulent AX Dynamics 365, Østjylland, 25/247


Vil du være en del af en vækstvirksomhed med innovative forretningsmæssige løsninger?

Motiveres du af at sætte dit præg på udviklingen?

Tænder du på at forene strategi og forretning?

Virksomheden
Virksomheden er veletableret med mere end 30 års erfaring med at levere ERP løsninger til en bred vifte af kunder inden for mange forskellige segmenter, dog primært produktionsvirksomheder.

Med udgangspunkt i Dynamics 365 (samt AX, C5, XAL) tilbyder virksomheden rådgivning, kundetilpasset softwareudvikling, business intelligence, infrastruktur og integration af EDI.

Fundamentet er langvarige kunderelationer og konsulenter, der har en lang anciennitet og en lang erfaring inden for deres felt.

Virksomheden er en del af en koncern med afdelinger i Aalborg og Aarhus, og du får base lidt nord for Aarhus, hvor du primært skal servicere kunder omkring Aarhus og syd for basen, hvor du sandsynligvis også har bopæl.

Din baggrund
Med en baggrund som P-ingeniør, cand. merc. eller lignende uddannelse besiddr du det teoretiske fundament til at forstå kundens forretning. Måske har du en arbejdsmæssig baggrund fra en produktionsvirksomhed og har et både dybt og bredt kendskab til hele forsyningskæden. Du arbejder sikkert som forretningskonsulent i dag og har et indgående kendskab til Dynamics 365 Finance and Operations og har projektledet og gennemført en række implementeringsprojekter. Du er vant til at arbejde med projektstyring og projektregistrering, men vigtigst af alt evner du at tænke strategisk og indgå en strategisk dialog med kunden samt udvikle koncepter, der matcher kundens behov.

Du behersker engelsk i skrift og tale og er god til at formulere dig.

Dine personlighedstræk
Du trives med dialog og analyse og har det godt i selskab med kunderne. Nogle af dine tydelige personlige egenskaber er:

 • empatisk, tillidsvækkende og troværdig
 • gennemslagskraft og vedholdende
 • lyttende, udadvendt og energisk
 • strategisk og med et bredt udsyn

 • Søg straks
  Søg stillingen ved at trykke på knappen her på siden. Kontakt gerne headhunter Lars Hovgaard på lho@abilon.dk eller mobil +45 5214 1200.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her