Forretningsorienteret controller til nyoprettet stilling
Smedegaard Rekruttering søger for Triscan A/S i Århus

 • Er du ambitiøs, har lysten til at tage ansvar og motiveres af udvikling?
 • Er dine analytiske evner i top, og har du interesse i driftsøkonomi?
 • Har du en god forretningsforståelse, og motiveres du af at se dine resultater anvendt?

 • Triscan A/S er på en markant vækstrejse og søger derfor en controller til en nyoprettet stilling i økonomiafdelingen. Du får vid mulighed for at præge din egen stilling, og med solid understøtning og den bedste træning fra en ambitiøs og fagligt kompetent økonomidirektør, vil du få mulighed for at gå i bredden og dybden med dit fag og få muligheden for en seriøs indlæringskurve over de kommende år til gavn for din karriere.

  Du refererer til Økonomidirektøren, som også vil være din nærmeste sparringspartner, og du bliver en del af økonomiteamet på fem medarbejdere, heraf tre bogholdere. Derudover får du 110 engagerede og passionerede kolleger i en solid og velkonsolideret virksomhed, som sætter en ære i at skabe et miljø, der er inspirerende og motiverende for medarbejderne og giver plads til det enkelte individ.

  Ansvar og solid understøtning i jobbet

  På den fortsatte vækstrejse tilbydes du et udfordrende job, hvor driftsøkonomi og forretningsmæssig analyse er i højsædet, og hvor du får en stor variation af opgaver, som du løser i samarbejde med økonomiteamet.

  Du bliver ansvarlig for udarbejdelse af:
 • Månedsafslutning og perioderegnskab
 • Budgetopfølgning på afdeling- og landeniveau, herunder afvigelsesanalyser og handlingsplaner
 • Controlling og opfølgning for det tyske datterselskab

 • Når du er klar til det, får du solid opbakning til udfærdigelse af bla.:
 • Opbygning af ny rapporteringsmodel med multiple dimensioner
 • Forretningsgangsbeskrivelser
 • Driftsøkonomiske analyser på de enkelte markeder
 • Lageranalyser
 • Implementering af forretningsgange i forbindelse med Persondataforordningen
 • Resultat, balance og likviditetsbudget
 • Ad hoc-analyser af regnskabs- og nøgletal samt rapportering til brug for hele organisationen

 • Derudover vil du i forhold til dine kolleger bidrage med at udvikle og understøtte deres kompetencer, fx i Intern undervisning i Excel.

  Din baggrund ind i et passioneret team

  Du har styr på den regnskabsmæssige og skattetekniske del af faget og har gerne erfaring med koncernregnskaber, udenlandske datterselskaber og GAAP-analyser. Derudover har du forretningsmæssig sans og interessen for driftsøkonomi ligger naturligt for dig.

  Du har en teoretisk økonomisk baggrund og har mest sandsynligt startet din karriere som revisor med minimum et par års erfaring og en gennemført HD-R. Alternativt sidder du i dag som fx controller i en økonomifunktion og motiveres af den udvikling, bredde og dybde, som der tilbydes i denne stilling.

  Du har stor systemforståelse for IT, kan anvende de muligheder, der ligger i ERP systemer og har en analytisk tilgang til løsning af problemstillingerne. Du er Expertbruger i Excel og taler og skriver flydende dansk og engelsk. Tysk er en fordel, men der er mulighed for tyskundervisning på virksomheden.

  Vi lægger vægt på, at du kan arbejde selvstændigt, struktureret og analytisk med fastholdelse af overblik i en travl hverdag. Som person er du ansvarsbevidst og overholdelse af deadlines og kvalitet i leverancer er en selvfølge for dig.

  Du går positivt med energi til opgaverne og kaster dig gerne ud i nye udfordringer. Det ligger dig naturligt at være relationsskabende, og du er god til at formidle dit budskab.

  Om Triscan A/S

  Triscan A/S er en 100 % dansk handels- og produktionsvirksomhed, som gennem produktion, konceptskabelse, markedsføring og distribution af autoreservedele til det professionelle frie eftermarked har skabt sig en væsentlig position på det skandinaviske marked og en stærkt stigende afsætning i resten af Europa.

  Triscan er en stærk og solid virksomhed med stort europæisk potentiale. Det er et selskab, som vil mere end at sælge autoreservedele på den traditionelle måde, og et selskab som har viljen og midlerne til at ekspandere på de europæiske markeder. Triscan har store vækstmål for de kommende år og har lagerkapaciteten til at kunne ekspandere.

  Virksomheden har hovedkontor i Brabrand, hvor der er 10.000 m2 lager og administration. Triscan har et moderne lager med de nyeste og opdaterede IT systemer til optimering af driften. Triscan har endvidere opdateret hele deres IT platform og anvender Microsoft Dynamics AX2012.

  Ansøgning

  Finder du jobbet interessant, kan du søge det ved at sende cv og ansøgning via knappen ”Søg stillingen”. Ansøgninger behandles løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

  Vi arbejder med at besætte jobbet hurtigst muligt. Derfor er der ingen ansøgningsfrist. Ansøgningen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen er i gang, og ikke at den er startet forfra.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:23. januar 2018
  Udløbsdato:15. marts 2018

  Økonomicontroller, Aarhus

  Forstas A/S

  Økonomicontroller søges Her er tale om en unik mulighed for at blive en del af et team, i en velkonsolideret virksomhed som oplever sund og naturlig vækst. Job funktion: Til vores afdeling i Aarhus søger vi nu en frisk, veluddannet og kompetent pers...