Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forretningsorienteret controller til økonomistyring i Vejdirektoratet

Vil du bidrage til god økonomistyring i staten? Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs og faglig stærk økonomiafdeling? Så er denne stilling måske noget for dig.

Du træder ind i en stilling, som byder på en bred vifte af arbejdsopgaver, hvor du i samarbejde med forretningen sikrer, at der er styr på økonomien hos Drifts- og teknikdivisionen i Vejdirektoratet.

Du skal blandt andet stå for økonomistyring af omkostninger indenfor vinterberedskab og trafikafvikling. Du vil også skule supportere forretningen i udarbejdelse af handlingsplaner, budgetopfølgninger og økonomioversigter.

Du vil få en vejledende rolle, når du i dialog med forretningen giver dem inputs i forhold til optimering af budgetprocesser.

Der vil også være nogle mere administrative opgaver i SAP, men det er ikke dem, som fylder mest i din dagligdag.

”Vi forventer, at du går til opgaverne med krum hals, og hvis der er noget, som du ikke er stødt på før, er der altid en at spørge. Det er vigtigt for os, at vi spiller hinanden bedre,” fortæller afdelingsleder Mette Lund Grønbæk.

Analytisk controller med interesse i personlig og faglig udvikling

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. som HD, cand.oecon., cand.merc., cand.polit. eller lignende. Ideelt set har du et par års erfaring med økonomistyring fra en større organisation i den private eller offentlige sektor. Vi ser gerne, at du:

  • har en høj økonomisk faglighed og er analytisk stærk
  • har gode kommunikative evner både skriftligt og mundtligt, så du er i stand til at formidle komplekse, økonomiske problemstillinger på en pædagogisk og præcis måde
  • motiveres af at indgå i et tæt og understøttende samarbejde med kolleger fra Drifts- og teknikdivisionen, så I sammen sikrer, at alle forstår de økonomiske konsekvenser af de valg, der træffes
Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret, og at du er vedholdende med dine opgaver. Du har lyst til et udfordrende job, hvor der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og du er udstyret med en god portion nysgerrighed, gåpåmod og humoristisk sans.

I Vejdirektoratet anvender vi SAP som ERP-system. Det er en fordel, hvis du har erfaring med ERP-systemer (gerne SAP), men det er mere afgørende, at du har mod på og flair for at arbejde med økonomisystemer generelt. Derudover er det vigtigt, at du navigerer på et højt niveau i Excel og har du erfaring med Analysis for Office og PowerBI, er det et plus.

Velkommen til virksomhedsstyring

Du bliver en del af afdelingen for Virksomhedsstyring i Økonomiområdet. Afdelingen består af 12 medarbejdere, der understøtter Vejdirektoratet med business controlling af en årlig omkostningsbase på ca. 3-4 mia. kr. Du vil få en stor berøringsflade til kollegaer, som arbejder med vinterberedskab og trafikafvikling, og du vil få et tæt samarbejde med resten af Økonomiområdet.

”Du får en stor mulighed for både at præge dine opgaver og arbejdsdag her hos os, og selvom vi sætter fagligheden i højsædet, er der også god plads til at tage en snak over kaffen med din kollega – også virtuelt,” afslutter Mette Lund Grønbæk.

Afdelingen for Virksomhedsstyring er lokaliseret i København og Skanderborg, og arbejder tæt sammen med Vejdirektoratets divisioner om alle aspekter af økonomistyring.

Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med fokus på faglig udvikling og mulighed for hjemmearbejdsdage.

Økonomiområdet består af 45 medarbejdere fordelt på Budgetafdelingen, Virksomhedsstyring, Regnskabsafdelingen og Økonomianalyseenheden.

Din løn- og ansættelsesvilkår

Du får løn efter gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på følgende adresse: Thomas Helsteds vej 11, 8660 Skanderborg

Da Trafikafvikling og Vinterområdet, som du vil være tilknyttet, har arbejdspladser flere steder i landet, skal der påregnes rejseaktivitet, primært til Aalborg, men også lejlighedsvist til Vejdirektoratets øvrige tjenestesteder (ca. en gang om måneden).

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Lund Grønbæk på 28930061.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest fredag den 9. april 2021. Vi forventer at afholde samtaler den 15.-16 april.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.