Gem job

Forretningsorienteret HR Business Partner

Bliv en del af Godt Smil familien Motiveres du af at medvirke til organisationens udvikling og vækst, gennem et seriøst og professionelt stykke HRM-arbejde? – så har vi måske jobbet til dig.

Som HR Business Partner får du et alsidigt job med plads til indflydelse og udvikling. Du brænder for at optimere, udvikle, implementering og vedligehold hele HR-paletten. Og den daglige dialog med forretningen giver dig energi.

Du er en succes i jobbet når forretningen gennem din support og støtte kan realisere deres strategi og mål.

Mere konkrete arbejdsopgaver til udvikling/implementering/vedligehold;

· Støtte linjelederne i alle relevante personalemæssige aspekter.

· Rekruttering og headhunting af ny talenter i ind og udland.

· Employer branding aktiviteter og kursus aktiviteter.

· Employer retention tiltag.

· Udvikling og uddannelse af medarbejdere og ledere.

· Interne (organisations-)udviklingsprojekter.

· Rapportering til ledelse og koncern om udviklingen på HR-området i koncernen.

· Deltagelse i ledermøder.

· Og sikkert en række andre opgaver.


Kvalifikationer

Vi forestiller os at du har en del års relevant erfaring i en tilsvarende rolle. Dit teoretiske fundament består gerne af en efter- eller videreuddannelse og andre relevante HR kurser/certificeringer.

Det er vigtigt, at du kan identificere dig med og er fortrolig med den brede opgave, vi har skitseret og at du helt naturligt ser HR-funktionen i en forretningsmæssig kontekst.

Du kan genkende dig i følgende karaktertræk:

· Du kommunikerer i øjenhøjde på alle organisatoriske niveauer og er en troværdig og tillidsvækkende samarbejdspartner for alle i virksomheden.

· Du har forståelse for at udviklinger kommer gennem positiv dialog.

· Du er team-orienteret og involverende i din måde at arbejde på.

· Du er udviklingsorienteret og evner at nå i mål med dine opgaver til rette tid og kvalitet.

Du vil i høj grad kunne medvirke til at definere din rolle i organisationen, og vi forestiller os at rollen i takt med din erfaring udvikles.

Hvad tilbyder vi

Du bliver en del af en spændende virksomhed i vækst hvor hverdagene sjældent vil ligne hinanden. Kulturen er uformel og direkte, og vi har en meget flad hierarkisk struktur, hvilket i dagligdagen betyder at alles ideer og tanker er lige vigtige.

I Godt Smil hersker en iværksætterånd, hvor vi elsker at få implementere nye tiltag og har en lang historik som ”first-mover” i brancher og dette har vi bestemt ambitioner om at blive ved med.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt og vi vil lade det være op til dig, om du søger en fuldtids eller deltidsstilling. Vi er parate til at tilpasse jobbet til dine behov.

Derudover tilbydes du naturligvis fordelagtige vilkår på ikke offentlig regulerede tandydelser og sundhedsforsikring.

Dit job vil være præget af en afvekslende hverdag og du kan forvente din daglige gang på hovedkontoret i Horsens og besøg på klinikkerne flere gange om ugen.

Vores rekrutteringsproces

Vi tilstræber at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Der er derfor ingen ansøgningsfrist og vi tager løbende kandidater ind til samtale.

Stillingen vil være opslået indtil vi har fundet den rigtige kandidat.

Såfremt vi finder din ansøgning og CV relevant for en videre dialog, initierer vi til en samtale. Du vil høre fra os per mail.

Den første samtale afholdes online, hvorefter udvalgte kandidater indkaldes til en anden samtale i behørig afstand på vores kontor i Horsens. På 2. Samtale tager vi udgangspunkt i en personlighedstest. Du vi få nærmere information herom senere i processen.

Men med din HR erfaring vil denne proces nok ikke være så udvandt. Og her hører vi gerne fra dig hvis du har input til optimering af processen.

Ansøgning

Har ovenstående fanget din interesser? Så ser vi gerne et CV og en motiveret ansøgning fra dig.

Spørgsmål

Mangler du informationer om jobbet før du kan vurdere om det er interessant for dig, er du velkommen til at skrive til, COO Stefan Patti på Stefan.patti@godtsmil.dk

Du kan også læse mere om os her: www.godtsmil.dk


Vi glæder os til at høre fra dig!


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.