Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forretningsudvikler til dødsbo- og gaveområdet i den kommende Skattestyrelse

Vil du hjælpe med at servicere fem millioner skatteydere?  Brænder du for udvikling og for at skabe gode processer? Så har du muligheden nu, hvor du sammen med dygtige kollegaer i vores beregner- og analyseteam skal drive udviklingen af blandt andet dødsboområdet. I løbet af et år behandler SKAT ca. 55.000 dødsboer, hvor teamet har det forretningsmæssige ansvar for processerne på området. 
 
Spændende opgaver 
Vores mission er at gøre det nemmere for borgerne at betale den rigtige skat, og til dette har vi brug for din hjælp. Beregner- og analyseteamet har ansvaret for at understøtte årsopgørelsesprocessen på flere fronter, herunder gaveområdet og dødsboopgaven, og i den rolle skal du blandt andet: 
 

  • Implementere ny eller ændret lovgivning herunder beskrive forretningsmæssige krav 
  • Udvikle og styrke processerne på årsopgørelsen ift. kvalitet, retssikkerhed, effektivitet og kundetilfredshed. 
  • Sikre gode samarbejdsrelationer både internt i den kommende Skattestyrelse og på tværs af Skatteforvaltningen. 
 
Vi forventer, at der på sigt vil ske en øget digitalisering på området, hvorfor du vil blive involveret i, hvordan administrationen af lovgivningen kan blive it-understøttet. 
 
Din profil 
Dødsboområdet er i højere grad end andre faglige områder præget af manuelle processer, hvorfor det vil være en fordel, hvis du har en faglig forhåndsviden om den skattemæssige proces på dødsboområdet, og derved har opnået kvalifikationer og kompetencer gennem dit erhvervsarbejde til at håndtere komplekse opgaver.  
 
Som forretningsudvikler får du en meget stor kontaktflade, som betyder, at du skal kunne arbejde på alle niveauer med såvel sagsbehandlere som ledere. Du skal både have respekt for detaljen og kunne udstikke den overordnede retning for årsopgørelsen sammen med kolleger fra kontoret. Samlet set stiller det krav til dine samarbejds- og kommunikationsevner, din robusthed og din evne til at arbejde med forandringer i en stor organisation.  
 
Endvidere har du en kundeorienteret tilgang til dit arbejde. Du skaber tillid hos både kollegaer og ledere samtidigt med, at du udfordrer kompetent og diplomatisk. Du er analytisk og kan overskue komplekse sammenhænge. Du er god til at planlægge og arbejder struktureret. 
 
Endeligt har du en bred forretningsmæssig forståelse og har muligvis allerede kendskab til årsopgørelsen. Erfaring med varetagelse af procesejerskab eller udarbejdelse af procesdokumentation/arbejdsgangsbeskrivelser eller kravspecifikation er en fordel men ikke en nødvendighed.  
 
Dit nye arbejdssted 
Du vil blive tilknyttet kontoret Person i afdelingen Personprocesser i den kommende Skattestyrelse. Vi er p.t. 17 medarbejdere og en kontorchef. Kontoret er organiseret i teams, og du vil blive tilknyttet beregner- og analyseteamet. Du kan se frem til at blive en del af et fagligt udviklende kontor, hvor omgangstonen er uformel og imødekommende. Vi arbejder løbende på at udvikle os som et hold, samtidig med at du får et selvstændigt ansvar og dermed mulighed for at bidrage til kontorets resultater.  
 
Ansøgning og kontakt 
Send senest torsdag 1. marts 2018 din ansøgning inkl. CV og evt. dokumentation for uddannelse og kompetencer via linket ”Søg stillingen”. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Ineke Petersen på telefon 72 38 85 28 eller specialkonsulent Tommy Rud Rasmussen på telefon 72 37 67 82. 
 
Samtaler forventes afholdt primo marts 2018. 
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Tiltrædelse snarest muligt.  
 
Dit arbejdssted bliver Østbanegade 123, 2100 København Ø. 
 
Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest. 
 
Skattestyrelsen 
Som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021’ vil SKAT fra den 1. juli 2018 blive erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver.  
 
Skattestyrelsens kerneopgave bliver at sikre nem og korrekt skattebetaling for borgere og virksomheder. Styrelsen forventes bemandet med ca. 3.300-3.500 medarbejdere og får kontorer i hele landet, herunder i København, Ribe, Høje Taastrup og Århus. Læs mere om Skattestyrelsen på http://www.fra1til7.dk. ;
 
Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her