Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forsikringskonsulent til salg af private forsikringer hjemme hos kunden.

Fast job med stor frihed - Forsikringskonsulenter til salg af løsninger for Nordens største forsikringsselskab i Nordjylland / Himmerland / Vendsyssel

 

Som forsikringsrådgiver styrer du selv din tid. Du skal selvfølgelig presse en fuld arbejdsuge ind i kalenderen, men jobbet giver mulighed for en fri og fleksibel tilværelse, hvor både dag- og aftentimer er mulige arbejdstider. Vi har faste mødetidspunkter på kontoret, men ud over det så planlægger du selv meget din tid.

Friheden skal selvfølgelig gå hånd-i-hånd med ambitioner om at besøge mange nye kunder hver uge.

Du bliver en del af et selvstændigt forsikringscenter nær dig. Hvor vi i fællesskab har skabt en vinderkultur, gennem sparring og udvikling.  Med dygtige kolleger, gode forsikringsløsninger og fokus på en fantastisk kundeoplevelse, er der således basis for succes som sælger. Vi forventer selvfølgelig, at du arbejder selvstændigt og struktureret, men vi er også et team, der arbejder sammen for at skabe rammerne for gode resultater hver dag og ikke mindst bidrager til at din og dine kollegaers trivsel er i top.

Vi giver dig en grundig oplæring inden for salg og forsikring, når du starter hos os. Du tilbydes forsikringsbranchens formelle uddannelsesprogram.

Kunden skal have den rigtige løsning
Din primære opgave er at skabe kontakt til vores kommende privatkunder og sælge unikke løsninger til dem. Vi har minimeret det administrative arbejde, så derfor kan du koncentrere dig om salgsarbejde.

Du er kontaktskabende og arbejdsom                                                                         Du skal være udadvendt og have en masse energi til at give kommende kunder en fantastisk oplevelse.

Hvad er din uddannelse og erfaring?                                                                        Det vigtigste er ikke, hvad du har lært og arbejdet med, men hvem du er og hvad du gerne vil lære. Måske kommer du fra butik eller detailhandel og vil have en mere fri tilværelse og belønnes for dine resultater? Måske er du allerede opsøgende sælger? Måske har du en helt anden baggrund.

  • Du har et højt drive og lyst til at lære en masse nyt i en spændende branche
  • Du har selvdisciplin og er struktureret, så du kan planlægge din egen hverdag.
  • Du er fleksibel i forhold til kundebesøg.

 

Den rigtige kandidat får en attraktiv løn og kørselsgodtgørelse til egen bil.

Er det et job for dig?

Så ring med det samme og hør mere om jobbet på tlf 31323086.

Eller send din ansøgning og dit CV med det samme til:

If Forsikringscenter Aalborg / Nørresundby v/Michael Krogh
Nibevej 3b. 1. – 9200 Aalborg SV
michael.krogh.larsen@if.dk

If Forsikringscenter er en selvstændig virksomhed, der sælger privatforsikringer for If. If er Nordens førende skadeforsikringsselskab med 3,6 millioner kunder og 6.400 ansatte. If har specialiseret sig i skadeforsikring for at kunne tilbyde kunder – både privatpersoner og virksomheder – de bedste løsninger og den bedste service. Er uheldet ude, yder If hurtig og kvalificeret hjælp.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.