Forsikringsmægler

Som Forsikringsmægler hos Landbrugets Forsikringsmægling bliver det din opgave at yde en faglig og uvildig rådgivning for derved at sikre landmanden den bedste og billigste forsikring. Det er din opgave at varetage landmandens interesse overfor forsikringsselskaberne, hvor en af de vigtigste opgaver er at agere uvildig forsikringsrådgiver.

Du vil have reference til Steve Møller Madsen, Direktør og Forsikringsmægler i Landbrugets Forsikringsmægling, som også vil være din faglige sparrings- og samarbejdspartner. Der vil derudover være et vist samarbejde med relevante kolleger i Agri Nord.

Som Forsikringsmægler vil du være på landmandens side , hvor dit ansvar er at sikre overblik over det komplette landbrug. Fagområdet er komplekst og bredt, og du vil være ansvarlig for at udarbejde forsikringsrevision, udbudsprospekter, tilbudsanalyser og risikoanalyser. Din faglige rådgivning vil bl.a. indeholde: erhvervsforsikring, landbrugsforsikring, motorforsikring, privatforsikring, personlig forsikring og skadeforsikring, herunder sikring af at de forskelligartede bygninger og forsikringssummer fx besætning, maskiner, afgrøder mv. er værdsat korrekt.

Af arbejdsområder kan nævnes :

 • Rådgivning
 • Kundemøder
 • Opsøgende salg
 • Planlæggelse og gennemførelse af salgsaktiviteter
 • Håndtering af serviceaftaler
 • Udarbejdelse af udbudsmaterialer og tilbudssammenligninger
 • Du har erfaring med professionel rådgivning samt opbygning og vedligeholdelse af kunderelationer – gerne inden for forsikringer. Du er vant til at give en komplet rådgivning, hvor indblik i den enkelte kundes behov er i fokus. Det er væsentligt, at du er kundevant, og at du har lyst til at skabe kontakt til, og møde, andre mennesker.

  Du har gennem tidligere erfaringer opbygget en stor forretningsforståelse og har ambitioner til at udvikle egen foretning. Dertil gør din forretningsforståelse, at du kan gennemskue komplekse sammenhænge i driften af et landbrug. Erfaring fra en stilling, hvor selvstændighed, ansvar og forretningsudvikling har været i fokus, foretrækkes.

  Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mangeartet, men du har formentlig været i den finansielle sektor, hvor du har haft fokus på forsikringsdelen. Det vil være at foretrække, at du har baggrund som Exam.assurandør og/eller Forsikringsmægler – men vigtigst er en stærk faglighed og vilje/evne til at gennemføre forsikringsmægleruddannelsen. Har du ikke længerevarende erfaring inden for forsikringområdet, skal du være indstillet på en spændende og stejl læringskurve med fokus på faglig- og personlig udvikling.

  Som person er du relationel stærk og god til at kommunikere på et forståeligt sprog, hvor du har erfaring med at videreformidle komplekse og faglige informationer. Du er god til at skabe kemi til andre, og det falder dig naturligt at være nysgerrig omkring kundens levevej.

  Du er udadvendt, har drive og er initiativrig, hvor du selvstændigt igangsætter og holder momentum i dine opgaver. Du er selvkørende og planlægger dit eget arbejde, så det er effektivt og målrettet. At arbejde på tværs af fagområder i kundeløsningen er ikke nyt for dig. Du har en høj grad af moral og etik, og det er vigtigt for dig at sikre et godt navn i branchen.

  Landbrugets Forsikringsmægling og Agri Nord tilbyder et spændende og udviklende job, hvor du får mulighed for at være med til at sætte præg på den fremtidige retning for afdelingen. Du skal være klar til at tage ansvar, da der er stor frihed og fleksibilitet.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.