Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forsikringsmæglerassistent Commercial / Nærum

Forsikringsmæglerassistent Commercial / Nærum

Vi søger en forsikringsmæglerassisten, der har lyst til at blive en del af Danmarks største forsikringsmæglervirksomhed. Vores medarbejdere er højtuddannede specialister, og vores erfaring dæk­ker alle brancher og virksomheder – verden over. I Danmark beskæftiger vi ca. 400 medarbejdere på fem lokale kontorer.

Kan du opbygge varige kunderelationer og ønsker at tage del i den fortsatte udvikling af Commercial området? Er teamwork og gode kollegaer vigtigt for dig, i et miljø hvor der er plads til sparring og udvikling? Så er stillingen som mæglerassistent muligvis den rigtige for dig!

Du vil blive en del af vores Client Service-team i Commercial. Teamet er ansvarligt for at rådgive, servicere og administrere vores forsikringsprogrammer i tæt samarbejde med de kundeansvarlige forsikringsmæglere og Key Account Managers (KAM). Du vil blive en del af et stærkt fagligt miljø, hvor vi altid yder vores bedste over for kunderne.

Rollen

Som mæglerassistent koordinerer du processerne omkring det daglige samarbejde med kunden, samt er ”øjne og ører” sammen med Key Account Managers, som du supporterer.

Din opgave bliver at:

 • sikre fastholdelse af vores kunder ved at yde professionel, korrekt og saglig forsikringsadministration
 • fokusere på administrative opgaver, herunder opgaver i vores forsikringssystem, FoxPro, kontrol af opkrævninger, ændringer i bestående dækninger m.v.
 • korrespondance til kunder via telefon og mail
 • sikre, at compliance omkring kundeforholdet bliver overholdt
 • Om dig

  Du er/har:

 • Erfaring med rådgivning og servicering af erhvervskunders forsikringsprogrammer
 • Lyst til proaktiv rådgivning
 • Serviceminded, imødekommende og besidder evnen til at skabe tillid
 • Trives i en hektisk hverdag med varierende opgaver
 • Evne til at samarbejde og fungere i teams
 • Det er en fordel, men ikke et krav, at du har niveau 3 eller 4 erhvervsmoduler fra FOAK (vi tilbyder videreuddannelse).

  Vi tilbyder

  Hos os vil du opleve en positiv ånd og en uformel omgangstone, hvor vi arbejder ud fra et værdisæt, der blandt andet bygger på personlig udvikling, respekt, teamwork og integritet. Vi arbejder både tæt sammen og selvstændigt – og har i øvrigt et bredt samarbejde med øvrige teams og specialister i Willis Towers Watson. Vi lægger også vægt på, at privat- og arbejdslivet kan fungere godt sammen, og vi er gode til at tilbyde fleksible arbejdsforhold.

  Vi indkalder løbende til samtaler og slutter forløbet når den rigtige kandidat er fundet, send derfor gerne allerede din ansøgning i dag.

  Equal Opportunity Employer


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.