Forsikringsrådgiver til GF Forsikring i Nyborg

Virksomheden
GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 300.000 medlemmer. Medlemmerne får hvert år del i overskuddet, og siden starten i 1967 er det blevet til tæt på 3 milliarder kroner. GF Forsikring har samtidig nogle af de mest tilfredse medlemmer i branchen. Det har vi vores mere end 600 dygtige og engagerede medarbejdere rundt i landet at takke for.

GF Fyn har kontorer i Odense, Middelfart, Fåborg og Svendborg og i Nyborg. På kontorerne finder du vores forsikringsrådgivere og ind imellem vores assurandører, der arbejder i marken med at sælge og rådgive om forsikringer til privat- og erhvervskunder.

Læs mere om os på www.gffyn.dk

Stillingen
Vi er inde i en succesfuld udvikling, og søger en kollega til vores kontor i Nyborg.

  • Har du lyst til at blive et af GF Fyns kendte ansigter i Nyborg?
  • Har du lyst til ikke kun at sælge pr. telefon men også have personlige møder på kontoret i Nyborg?
  • Vil det være et plus for dig, at du kan deltage i medlemsarrangementer og derigennem skabe salg via relationer

Du vil få ansvar for dine egne medlemmer.

Som forsikringsrådgiver hos os får du ansvar for at sælge til og rådgive nye og eksisterende medlemmer. Kontakten til medlemmerne foregår primært via telefon og mail, og vi får også en del personlige henvendelser på kontoret i Nyborg. Vi deltager desuden i flere medlemsarrangementer, messer etc., hvor du vil have mulighed for at sælge og rådgive via relationer.
Din primære arbejdstid bliver inden for vores åbningstider, som spænder fra 8-16.30. Der vil være behov for, at du indimellem er fleksibel uden for den daglige åbningstid fx ved medlemsarrangementer.

Kandidaten
Skab din egen succes

For at få succes er det vigtigt, at du yder en nærværende og proaktiv rådgivning, både i dine indgående og udgående kald. Vi har mange opgaver, og det er vigtigt at du sammen med teamet strukturerer opgaverne, så du opnår dine og teamets salgsmål sideløbende med kvalificeret rådgivning. Du får mulighed for at få mange spændende udfordringer samt stor indflydelse på din egen hverdag.

Har du højt drive og solide salgsevner?

  • Det er et krav, at du både har erfaring med salg og rådgivning
  • Du har en god energi og motiveres af at skabe toppræstationer i samarbejde med kollegaer
  • Du formår at drive de nødvendige initiativer og indsatser, der skal til for at nå sikkert i mål
  • Du trives i et konkurrencepræget marked, og ved hvad det betyder med tilfredse medlemmer
  • Det er et krav at du bor i området - i og omkring Nyborg, for at være lokal forankret og for at kunne deltage i lokale aktiviteter og netværk.

Det vil være en fordel at have brancheerfaring, men det er ikke et krav for at kunne søge stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Bliv en del af et stærkt team
Du får en hverdag i et lokalt nyere stærkt team, hvor vi lægger høj vægt på at nå de fastsatte mål både for salg, tilgængelighed og medlemstilfredshed. I GF Fyn er vi 20 kollegaer, som er fordelt på 5 kontorer på Fyn, hvor vi sparrer og samarbejder om at gøre GF større i vores lokalområde.

Du får rig mulighed for at blive understøttet i din forsikringsfaglige og personlige udvikling, da vi har fokus i dagligdagen på at træne vores færdigheder. Klubben kendetegnes ved at have et godt humør samtidig med der leveres gode resultater. Teamet motiveres af at nå mål og sammen være en succes.

Vi vægter trivslen højt, og forventer at du deltager aktivt i vores sociale arrangementer og bidrager til fællesskabet.
Vi tilbyder en god fast månedsløn og attraktiv pensionsordning efter gældende overenskomst mellem FA og Forsikringsforbundet

Ansøgning
Vi har brug for dig hurtigst muligt, og der vil løbende blive indkaldt til samtaler.
Vedr. beskyttelse af persondata (GDPR)
Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

For at beskytte dine persondata modtager vi ikke CV, ansøgning mv. via mail.
Klik på "søg stillingen" nedenfor på linket


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.