Forsikringsuddannet medarbejder til vores udbudsafdeling i Nærum


Udbud i Placement Proces Team
Vores Placement Proces Team for forretningsområdet Client Risk & Broking tager sig af alle forsikringsudbud indenfor skadesforsikring inklusiv EU-udbud.

Din rolle
Vi søger en forsikringsuddannet medarbejder eventuelt uddannet som forsikringsmægler. Du vil indgå i vores team, og arbejde med udbud i samarbejde med den kundeansvarlige, for at sikre vores kunder de bedste udbudsbetingelser og -resultater. Udbuddene omfatter også udbud, der er underlagt reglerne om EU-udbud.

Arbejdsomgaverne omfatter hele udbudsfasen, og der vil være ad-hoc projekter af forskellige slags, med det formål at udvikle vores udbudsproces og værktøjer. Opgaverne kræver endvidere konsekvent overholdelse af vores udbudsprocesser herunder complianceregler og retningslinjer for dataindsamling.

Personprofil:

 • Teamorienteret og trives i en hektisk hverdag
 • God til at udvikle og fastholde nære forretningsrelationer
 • God til at planlægge
 • Opsøgende overfor nye muligheder, analyseværktøjer og produkter
 • Engageret og entusiastisk
 • Servicemindet og imødekommende

 • Faglig profil:
 • Forsikringsmæssig baggrund, forståelse for forsikringsmarkedet og grundlæggende forsikringsforståelse
 • Gerne erfaring med udbud, men det er ikke et krav
 • Forsikringsuddannet, minimum niveau 3 fra FOAK (skadesforsikringer)
 • Fortrolig med IT, især Excel og Microsoft Office-pakken
 • Kan skrive og tale engelsk • Om Willis Towers Watson
  Willis Towers Watson er en førende global konsulent- og mæglervirksomhed, der med 40.000 medarbejdere i mere end 120 lande, leverer markedsledende løsninger indenfor risikostyring, forsikring, human capital, benefits og talent management. Vi designer og udvikler løsninger til både virksomheder, organisationer og private.

  Vores kunders udgangspunkt i form af ressourcer, aktiver, problemstillinger og muligheder er det faste afsæt for designet af vores løsninger og ydelser, som udvikles til optimalt at understøtte de ønsker til fremtiden, som den enkelte kunde prioriterer.

  I Danmark står 450 medarbejdere til rådighed fordelt på vores kontorer over hele landet.

  Det tilbyder vi
  Willis Towers Watson tilbyder nogle spændende rammer og et godt arbejdsmiljø med mulighed for løbende udvikling, løn efter kvalifikationer og en omfattende benefitpakke, herunder en optimal pensionsordning og spændende forebyggende sundhedsordning

  Ansøgning
  Stillingen er til besættelse hurtigst muligt, og ansøgningerne behandles løbende. Ønsker du at søge stillingen, skal du udfylde vores online ansøgningsformular og vedhæfte CV samt relevant dokumentation.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:6. januar 2018
  Udløbsdato:5. marts 2018

  Afdelingsleder & forsikringsmægler søges til Aalborg

  Willis Towers Watson

  Bliv afdelingsleder forsikringsmægler hos Willis Towers Watson og vær en del af et team, der arbejder med kunder indenfor skadesforsikring I Willis Towers Watson har vi fokus på at tilføre værdi til vores kunder gennem helhedsorienteret risikorådgiv...
  Indrykket:14. januar 2018
  Udløbsdato:9. marts 2018

  Pensionskonsulent til Fyn/Sydjylland

  Willis Towers Watson

  Som pensionskonsulent hos Willis Towers Watson bliver du en del af en spændende virksomhed med et godt arbejdsmiljø, og med mulighed for selvstændigt at varetage en bred vifte af opgaver. I Willis Towers Watson bestræber vi os på at tilpasse løsning...
  Indrykket:13. februar 2018
  Udløbsdato:10. april 2018

  Teamleder til vores kundeteam i Århus

  Willis Towers Watson

  Rudersdal
  Bliv teamleder hos Willis Towers Watson og vær en del et dedikeret kundeteam, der assisterer vores Client Facing afdeling inden for skadesforsikring I Willis Towers Watson har vi fokus på at tilføre værdi til vores kunder gennem helhedsorienteret ri...