Forsknings- og analysechef til området for arbejdsmiljøovervågning og epidemiologi

Vil du være med til at sætte retning for forskning blandt højt kompetente videnarbejdere? Har du lyst til at lede og koordinere komplekse forskningsprojekter? Og kan du bidrage til at forskningsresultater anvendes i praksis? Så har vi en spændende stilling som forsknings- og analysechef i Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
I Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø forsker vi i arbejdsmiljøets betydning for helbred nu og i fremtiden. Som en sektorforskningsinstitution inden for Beskæftigelsesministeriet er det vores opgave at overvåge og evaluere udviklingen i arbejdsmiljøet samt at pege på risici. Vi uddanner forskere og formidler vores forskningsresultater i anerkendte tidsskrifter. Vi formidler den forskningsbaserede viden til arbejdspladser, myndigheder, arbejdsmarkedets parter og rådgivere på arbejdsmiljøområdet. Derved bidrager vi til at forbedre arbejdsmiljøet i Danmark.

Du kan læse mere om os på www.nfa.dk.

Ledelse og projektstyring
Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) er en projektorganisation med en direktion og en chefgruppe for en række forskellige forskningsområder. Vi arbejder strategisk og stiler mod at skabe sammenhængende, opsøgende og synlig ledelse.

Du bliver forskningschef inden for forskningsområdet arbejdsmiljøovervågning og epidemiologi, som følger udviklingen i arbejdsmiljøpåvirkninger og helbredseffekter blandt et bredt udsnit af danske arbejdstagere. Heri indgår en omfattende analysevirksomhed af store datasæt, der opbygges i arbejdsmiljøovervågningen og registre opbygget af forskere fra NFA og forskere fra andre forskningsinstitutioner. Som forsknings- og analysechef bliver du personaleleder for ca. 20 fagligt ambitiøse medarbejdere.

Dine vigtigste opgaver er, at:

 • sætte retning for overvågningen, analyserne og den epidemiologiske forskning i samarbejde med professorer, øvrige forskere og medarbejdere gennem program- og projektplanlægning.
 • varetage overordnet koordinering af projekter, herunder sikring af synergi og ressourceallokering.
 • skabe positive rammer for udviklingen af medarbejdernes personlige og faglige ressourcer.
 • koordinere udarbejdelsen af og opfølgningen på resultatkontrakter og tilpasning af projekter gennem sparring med medarbejderne om fremdrift, økonomi og bemanding.
 • facilitere et tæt samarbejde med relevante myndigheder, herunder formidling af resultater fra den epidemiologiske forskning, arbejdsmiljøovervågningen og analyserne.
 • indgå i netværks- og samarbejdsrelationer med eksterne interessenter, så forskningsresultaterne omsættes til praksisrelevant og handlingsorienteret viden.

Bliv vores nye kollega
Du har flere års erfaring som leder – og gode processtyringsevner koblet med en sund portion resultatfokus og evnen til at følge beslutninger til dørs.

Derudover forestiller vi os, at du:
 • har indsigt i forskning, gerne fra arbejdsmiljøområdet
 • har erfaring med store kvantitative datasæt, herunder indsamling af data, datadokumentation og udveksling af åbne data
 • har indgående kendskab til og stærke kompetencer inden for datasikkerhed og håndtering af personfølsomme data
 • kommunikerer klart om mål, forventninger og beslutninger
 • har evne til at sikre trivsel, motivation og arbejdsglæde gennem en inddragende og anerkendende ledelsesstil.
 • har gode samarbejdsevner
 • behersker engelsk på et højt niveau, da vi har et internationalt forskningsmiljø.
 • har erfaring med budgettering og økonomiopfølgning
 • har kendskab til eller erfaring med offentlig forvaltning
 • har en relevant akademisk videregående uddannelse - gerne suppleret med en lederuddannelse.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. august 2018 eller snarest derefter.

Du ansættes på kontraktvilkår med aflønning i løngruppe 1 (lønramme 37) og ansættelse sker på åremål for en 5-årig periode. Der er mulighed for at forhandle kvalifikationstillæg. Ansættelse sker efter rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Hvis du er tjenestemand i forvejen, vil ansættelse kunne ske som tjenestemand.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at sende en mail til direktør Inger Schaumburg på isc@nfa.dk med dine kontaktoplysninger, alternativt kan du ringe på tlf. 3916 5205. Du kan også sende en mail til vicedirektør Ulla W. Skjøth på uws@nfa.dk, alternativt kan du ringe på tlf. 3916 5340.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-partner Rikke Dahl Ledertoug i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf. 7220 5257.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. Hvis du er tjenestemand, skal ansøgningen stiles til Dronningen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag den 14. maj 2018.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 22.

Der indgår test i ansættelsesforløbet.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Juridisk kontorchef til Lægemiddelstyrelsens Ledelsessekretariat

Lægemiddelstyrelsen

København
Er du en dygtig og processikker jurist med erfaringer fra national og europæisk regulering? Har du dokumenterede fremragende lederkompetencer? Og vil det kunne motivere dig stærkt at indgå i et lederteam, der i dialog med dygtige og engagerede medar...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

Student til ny enhed for Data, Infrastruktur, Cybersikkerhed og Digitale indsatser i Sundheds- og Ældreministeriet

Sundheds- og Ældreministeriet, departementet

Vil du udfordres i en hverdag tæt på den politiske dagsorden? Vil du være med til at drive digitale forandringer og arbejde med klog og sikker brug af data på sundheds- og ældreområdet? Er du både analytisk stærk og hjælpsom, med blik for, hvad der ...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Funktionsleder til Virksomheds- og Afgiftskontrol 18 i den kommende Skattestyrelse

Skatteområdet i SKAT

København
Kan du i en forandringstid motivere dine medarbejdere til at yde deres bedste og samtidig have fokus på at sikre, at I som enhed når målene? Kan du omsætte strategier til håndgribelige indsatser? Så har du muligheden for at blive funktionsleder i en...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Kontorchef til Finansministeriets departement

Finansministeriets departement

København
Har du en stærk interessere for de økonomiske konsekvenser af Danmarks miljø- og fødevare- samt klima- og energipolitik? Finansministeriet søger en kontorchef til 7. kontor med veludviklede økonomiske og analytiske kompetencer og ambitioner for det ...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Teamleder til Sagsadministration i Odense

Sagsadministrationen

København
I Skatteankestyrelsen samarbejder vi om klagesagsbehandling. Vi behandler sager af stor samfundsmæssig betydning, som alle har store konsekvenser for den enkelte virksomhed og borger. Derfor vil vi være Danmarks bedste klagemyndighed. Lige nu søger ...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018