Forskningsansvarlig overlæge til Akutmodtagelsen

Akutmodtagelsen/Akutklinikken på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital er en forholdsmæssig ny enhed og har derfor endnu ikke fået etableret en væsentlig selvstændig forskningsaktivitet, men lysten mangler ikke.  
 
Vil du være med til at 

 • Initiere forskning i Akutmodtagelsen/Akutklinikken, fx eks. via igangsættelse af klinisk forskningsaktivitet, sikring af introduktion til forskning for yngre læger ved afdelingen samt stimulering til samarbejde med andre afdelinger/hospitaler. 
 • Være ansvarlig for den igangværende forskning fx ved opretholdelse af forskningens placering i det daglige arbejde (eks. forskningsseminarer, journal clubs, forskningskurser), stimulering af karriereforløb for forskningsaktive (eks. etablering af stipendier (ph.d., post doc, lektor-stilling), stimulering til ekstern forskningsfinansiering, overblik over afdelingens forskningsaktivitet og at denne opfylder de formelle krav (eks. etisk godkendelse, datatilsynet) 
 • Formulere afdelingens samlede forskningsstrategi i samarbejde med afdelingsledelsen 
 • Deltage i dialog om forskning med direktionen og deltage i ansættelse af personale til stillinger med helt eller delvist forsknings indhold
samt endvidere også  
 • Deltage i modtagelse, behandling, koordinering og flow for akutte patienter 
Det er et forskningsstrategisk mål, at der skal være forskning inden for alle større enheder i Region Hovedstaden. 

Den forskningsansvarlige er hovedansvarlig på afdelingen for den akademiske udvikling og kvalitet i forhold til initiering og understøttelse af forskningsaktivitet, universitets- og forskningsbaseret undervisning, implementering af forskningsresultater og forskningsformidling.  
Endvidere skal den forskningsansvarlige sammen med afdelingsledelsen formulere afdelingens samlede forskningsstrategi, deltage i dialog om forskning med direktionen og deltage i ansættelse af personale til stillinger med helt eller delvist forskningsindhold. Den forskningsansvarlige (hvis denne er en professor) udgør det akademiske bindeled mellem afdelingen, hospitalsdirektion og universitet. 
 
Arbejdstilrettelæggelse 
 
Fordeling mellem forskningsaktivitet og klinisk arbejde aftales i forbindelse med ansættelsen og kan justeres løbende. 
 
Klinisk arbejde (der løbende justeres):  
 • Dagstjeneste og ca. 1 x pr. uge til 19.00 (påtænkes snart udvidet) 
 • Weekendtjeneste ca. hver 4.-5. uge fra kl. 9 -18 (påtænkes udvidet) 
 • Fælles medicinsk bagvagt funktion (FMB) ca. 1-2 x pr. måned (kl. 18-08.30).  
Vi forventer, at du 
 • Har stor interesse og meget gerne dokumenteret erfaring og vide indenfor forskning og igangsættelse af forskning
 • Solid klinisk erfaring indenfor det akutte område (fx fra et af de interne medicinske specialer, almen medicin eller anæstesiologi) måske er du allerede akutmediciner 
 • Kan tage ansvar og beslutninger 
 • Er en god kommunikator 
Akutmodtagelsen er det naturlige bindeled mellem den præhospitale patientbehandling og de enkelte kliniske afdelinger på hospitalet. Vi lægger derfor stor vægt på, at du har gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde tværfagligt og er interesseret i at udvikle gode patientforløb.   
 
Akutmodtagelsen 
 
Akutmodtagelsen består af tre separate områder:  
 • Akutmodtagelsens skadeafsnit, Bispebjerg matriklen, hvor vi behandler ca. 80.000 patienter/år (heraf 35.000 patienter med almene medicinske lidelser i vagtperioden udenfor egen læges åbningstid). 
 • Det Medicinske Modtageafsnit med 40 senge fordelt, hvor patienter med akutte medicinske tilstande kan være indlagt op til 48 timer.   
 • Akutmodtagelsens Akutklinik (Frederiksberg matriklen) pr. 01.11.17: Åbent 09.00 til 21.00. Ca. 35.000 patienter/år. Heraf mange patienter med småskader og almene medicinske lidelser. 
Du bliver kollega med et mindre, men dedikeret team af overlæger og afdelingslæge kolleger. Speciallægestaben udvides løbende og det er planen, at der skal være 12-14 speciallæger.  
 
Hvis du ikke allerede har kurserne/er akutmediciner, vil vi kunne tilbyde muligheder for videreuddannelse indenfor akutmedicin bl.a. kurser i form af fx ALS/ATLS m.m. 
 
Ansættelsesvilkår 
 
Ansættelse sker i henhold til den indgåede overenskomst for overlæger mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger. 
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til  
 
Birgitte Nybo, ledende overlæge tlf. 51 53 79 39 eller på e-mail: birgitte.nybo.jensen@regionh.dk 
 
Ansøgningsfrist 
 
Send din motiverede ansøgning vedhæftet CV senest torsdag d. 1. marts 2018. 
 
Samtaler forventes afholdt fredag d. 16. marts 2018 fra klokken 10.00 
 
Ansættelse pr. 1 maj 2018 eller efter aftale.  
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Uddannelsesansvarlig overlæge

Akut Modtageafdeling AKM

Frederiksberg
Vil du være med til at uddanne de nye akutlæger? Brænder du for uddannelse af læger? Vil du være med til at modtage, behandle og koordinere forløb for alle typer af akutte patienter på en stor Akutafdeling midt i København? Så skal du søge denne sti...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Overlæge og daglig leder af Center for Komplekse Symptomer

Arbejds- og Miljømedicinsk afdeling AMED

Frederiksberg
Overlæge og daglig leder af nyt Center for Komplekse Symptomer En nyoprettet stilling som afsnitsansvarlig overlæge for nyoprettet Center for Komplekse Symptomer, ønskes besat af overlæge med lyst til og erfaring i at opbygge en ny funktion. Centere...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Forskningsansvarlig overlæge til Akutmodtagelsen

Akut Modtageafdeling AKM

København
Akutmodtagelsen Akutklinikken på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital er en forholdsmæssig ny enhed og har derfor endnu ikke fået etableret en væsentlig selvstændig forskningsaktivitet, men lysten mangler ikke. Vil du være med til at Initiere forskn...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Overlæge til Akutmodtagelsen

Akut Modtageafdeling AKM

København
Vil du være med til at modtage, behandle og koordinere forløb for alle typer af akutte patienter på en stor Akutafdeling midt i København? Akutmodtagelsen søger en ny kollega pr. 1. juni 2018 eller efter aftale. Du vil komme til at arbejde med modta...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

Overlæge til Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET, Rigshospitalet - Glostrup

Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET

København
En stilling som overlæge i Region Hovedstaden med tjeneste ved Rigshospitalet, Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET - Glostrup, Diagnostisk Center er ledig til besættelse 1. juni 2018 eller snarest muligt herefter. Om klinikken Sektio...