Forskningsassistent med flair for tal, service og kontraktforhandlinger søges til Klinisk Forskningsenhed (KFE) Onkologisk Klinik Finsencentret, Rigshospitalet

Forskningsassistent søges til en fast stilling.

Jobbet byder på en alsidig hverdag, med administrative opgaver og tæt kontakt til samarbejdspartnere såvel internt på Rigshospitalet, som til repræsentanter fra medicinalindustrien. Vi har travlt og arbejder dedikeret, men vi får løst de mangeartede opgaver, samtidig med at vi har det sjovt, og holder fokus på deadlines, kvalitet og faglig udvikling.

Stillingen er til besættelse snarest og har en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Planlagt sommerferie vil naturligvis blive respekteret.

Dine primære opgaver vil bl.a. være at danne dig et overblik over de praktiske aspekter i en forsøgsprotokol og derudfra forhandle de økonomiske kontrakter med vores samarbejdspartnere in- og eksternt. Desuden stå for at kontrakterne bliver godkendt af juridisk afdeling, samt underskrevet af alle relevante parter. Derudover vil du skulle varetage projektregnskaber, faktureringer, diverse opgaver i vores sekretariat samt anmeldelser af forsøg til myndighederne.

Vi har overvejende fase l, ll og lll medicinforsøg til voksne patienter med kræft. Du vil naturligvis få en grundig oplæring og vejledning af erfarne og engagerede kolleger.

Du må meget gerne:
• Have en naturvidenskabelig bagrund, der giver dig de nødvendige kompetencer til at kunne gennemskue de praktiske aspekter i en forsøgsprotokol. Du har f.eks. en sundhedsfaglig uddannelse gerne med en overbygning eller er uddannet farmaceut, biolog eller lignende.
• Være en dygtig forhandler.
• Have gode kommunikative evner i skrift og tale på dansk og engelsk (på forhandlingsniveau)
• Være god til at overholde deadlines
• Være god til at skabe kontakt / danne netværk.
• Elske regneark og it
• Kunne strømline arbejdsprocesser

Derudover sætter vi pris på at du:
• Har et personligt drive og er en engageret medarbejder
• Har lyst og evne til at arbejde både selvstændigt, tværfagligt og struktureret
• Er innovativ og har lyst til at udvikle din funktion og KFE

KFE holder åbent alle hverdage fra kl. 8 til 15.30. Der vil være mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse og hjemmearbejdsdage. Afhængigt af de enkelte opgaver kan der være arbejdsopgaver og faglige møder, der ligger efter kl. 15.30.

KFE er en del af Onkologisk Klinik. Vi er 40 medarbejdere (projektsygeplejersker, forskningsassistenter, bioanalytikere, sekretærer, servicemedarbejder og læge). Vi arbejder alle med kliniske afprøvninger af nye og kendte lægemidler til voksne patienter med kræft. Vores kerneområde er, at indsamle og dokumentere data, samt stå for koordineringen af de administrative og kliniske opgaver som kræves i forbindelse med gennemførelsen af medicin forsøg. For at kunne løse vores opgaver har vi et tæt samarbejde med lægerne og sygeplejerskerne i hele Onkologisk Klinik, samt repræsentanter fra medicinalindustrien i ind- og udland.

Tværfaglige kollegaer in- og eksternt, samt mange nye protokoller kræver en medarbejder der kan være med til at skabe et godt samarbejde, er fleksibel, kreativ og initiativrig.

Yderligere oplysninger:
Er du interesseret i yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte ledende projektsygeple-jerske Lone Jensen. Send venligst en mail til lone.jensen.06@regionh.dk med oplysning om mobilnummer, herefter vil du blive kontaktet snarest.

Ansøgningen:
Vi ser frem til at modtage en motiveret ansøgning samt dit CV via link. Fristen er torsdag den 10. maj kl 12.00. Ansættelsessamtaler vil finde sted den 16.-18. maj 2018.

Link til stillingsbeskrivelse:
https://cdn-recruiter.hr-manager.net/Export/Attachments/ViewFileManagerDocument.aspx?id=44254b6e-5ff9-449b-abab-f69c8f2fea2c&cid=342


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Registreringsspecialist

Kvalitet og lægemiddelregistrering

København
Brug din erfaring inden for det regulatoriske område i et job med stor indflydelse og varierede opgaver Har du en bred baggrund inden for det regulatoriske område samt mindst tre års erfaring med lægemiddelregistrering? Og drømmer du om et job, hvor...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Farmaceut søges til apotek i Geilo

Vikar House A/S

København
Apoteket i Geilo søger en farmaceut der vil arbejde 50 af tiden på apoteket i Geilo og 50 af tiden på andre apoteker Apoteket i Geilo er et hyggeligt lille lokalt apotek. På apoteket er der 2 farmaceuter og 2 teknikere. Der er fokus på kundeservice....
Indrykket:30. marts 2018
Udløbsdato:25. maj 2018

Farmaceut søges til apotek i Bergen

Vikar House A/S

København
Apoteket i Bergen søger en farmaceut som trives med at arbejde på et spændende apotek, hvor hver dag ikke er det samme. Du vil arbejde på alle apotekerne i Bergen, men hovedapoteket vil være apoteket i Nesttun. De søger en person, der er fleksibel, ...
Indrykket:30. marts 2018
Udløbsdato:25. maj 2018

Farmaceut søges til apotek i Harstad

Vikar House A/S

København
Apoteket ligger centralt til i store lokaler med gode faciliteter på. Det er gode parkerings- og transport forbindelser til centeret. Apoteket har et positivt og godt team med gode kollegaer og de vil meget gerne have dig med på teamet. De søger en ...
Indrykket:30. marts 2018
Udløbsdato:25. maj 2018

Specialist i lægemidler

Horizon Scanning

København
Vil du bruge din viden om medicin og data til at se ind i fremtiden? Har du god medicinsk indsigt, og kan du lide at arbejde med data og analyser? Så har vi et superspændende job klar til dig. Du får en nøglerolle i arbejdet med at skabe et overblik...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018