Forskningsassistent søges til klinisk børneforskning

Vi kan tilbyde en deltidsstilling i et veletableret forskningsteam i ABC-Klinikken på Næstved Sygehus. Vi søger en forskningsassistent med en baggrund som sekretær, sygeplejerske eller bioanalytiker.

Du vil indgå i det daglige arbejde i vores forskningsklinik, ”Copenhagen Prospective Studies on Asthma in Childhood” – COPSAC – fødselskohortestudierne, hvor vi følger ca. 1.100 børn, hvoraf ca. 220 børn følges ved ABC klinikken i Næstved. Vi har indsamlet data og biologisk materiale fra børnene og deres mødre helt fra graviditeten og følger børnene tæt primært for symptomer på astma, eksem og allergi; se mere på www.bornogastma.dk og www.copsac.com.

Om stillingen

Er du sygeplejerske eller bioanalytiker eller har anden sundhedsfaglig uddannelse, skal du deltage i gennemførelsen af 10 års besøget i vores yngste børnekohorte COPSAC2010. Udover det kliniske arbejde, skal du deltage i den daglige drift af klinikken, såsom diverse administrative opgaver, økonomi overblik, deltagelse i fondsansøgninger og meget andet.

Grundig oplæring vil finde sted.

Er du sekretær vil du skulle stå for de administrative opgaver, der indbefatter kontakt til familierne for booking af tider, booking i Sundhedsplatformen, blodprøvebestilling, varebestilling, rengøring af udstyr, overblik over lager, opfyldning og meget andet.

Grundig oplæring vil finde sted.

På ABC-Klinikken på Næstved Sygehus er der tilknyttet en sygeplejerske og 2 læge ph.d. studerende – og så dig som forskningsassistent.

Vi forventer at du
  • Kan arbejde selvstændigt og er meget ansvarsbevidst
  • Har et godt overblik
  • Er serviceminded
  • Er fleksibel og omstillingsparat
  • Har humor og en positiv indstilling
Ansættelsesvilkår

Du vil som udgangspunkt blive ansat i en 1 årig stilling på ca. 20 timer om ugen, fordelt på 3 dage eller hvad der nu kan passe dig. Du vil blive ansat på Slagelse Børneafdeling, ABC klinikken. Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst.

Ansøgningsprocedure

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Hanne Lunn Nissen på telefon 56 51 43 48. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt og der vil løbende blive indkaldt til samtale.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.