Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forskningsassistent til klinisk børneforskning

Jobbet

Du vil spille en afgørende rolle som forskningsassistent i et stærkt tværfagligt forskningsmiljø. Du kommer til at arbejde i et team af kollegaer, der brænder for deres arbejde og er stolte over deres resultater. Forskergruppen har international bevågenhed og området nyder stor offentlig interesse.

Vi tilbyder

At være den primære kontakt for centrets mor-barn-kohorter, som omfatter såvel raske som syge børn og deres forældre. Du bliver en del af den gruppe, som varetager de kliniske undersøgelser af børnene i en struktur som i et ambulatorium, i dagtimerne. Dine opgaver indbefatter også indtastning i database, registrering af biologiske prøver og arbejde med apparatur. Oplæring vil finde sted, så erfaring indenfor området er ikke en forudsætning.

Dansk BørneAstma Center

Vi er en klinisk translationel forskningsenhed med afsæt i børneastma, som gennem kobling af klinisk og grundvidenskabelig forskning har høstet stor international anerkendelse og kommer til at gøre en vigtig forskel for børneastma, -eksem og -allergi. Vi følger 2 kohorter af børn. I den yngste kohorte (700 familier) er børnene 10 år og i den ældste kohorte (400 familier) er de nu blevet 18 år. Centeret er en selvejende institution, der lever af forskningsbevillinger fra offentlige og private fonde. Vi er ca. 45 dybt engagerede og fagligt dygtige kollegaer, som i et uhøjtideligt og inspirerende miljø arbejder mod nye vigtige resultater. Det er vores mål og forventning at afdække årsager til sygdommene, så de på sigt kan forebygges. Se mere på www.copsac.com.

Vi forventer, at

  • Du har sundhedsfaglig baggrund (sygeplejerske, social og sundhedassistent, bioanalytiker og lignende)
  • Du har erfaring i at arbejde med børn og unge
  • Du har lysten og evnen til at have tæt kontakt til familierne som indgår i centrets forskning
  • Du er ambitiøs med ønske om at være med til at skabe verdens førende forskningscenter indenfor området
  • Du har rutine med IT på brugerniveau
  • Du har flair for teknisk udstyr
  • Du er fleksibel og omstillingsparat


Ansættelsesvilkår

Stillingen er et 1- årigt vikariat og der vil være mulighed for deltidsansættelse. Stillingen er til besættelse snarest.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Bioanalytikere og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsprocedure

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte personaleansvarlig Marianne Mikkelsen på telefon 38 67 36 36 eller læse mere om afdelingen på: copsac.com

Ansøgningsfristen er den 18. oktober 2020. Vi forventer at afholde samtaler i ugen efter.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.