Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forskningsassistent til Primær Sundhed, Regionshuset i Sorø
Tværsektorielt og tværfagligt samarbejde er afgørende for et vellykket patientinddragende behandlingsforløb. Dette er baggrunden for, at det er et område, som har stor bevågenhed både fagligt og politisk i bl.a. Region Sjælland. Fagfolk i både primær og sekundærsektor er enige om, at det vil være en fordel med et godt tværsektorielt samarbejde. Region Sjælland ønsker at fokusere på at afdække nye måder at samarbejde på, som kan sikre, at patienten oplever sammenhæng i patientforløbet.

Behandlingsforløbet fra udredning, behandling og opfølgning af patienter med kræft er ofte langvarige, og det vil være en klar fordel for patienterne med et godt, tillidsfuldt og smidigt samarbejde mellem almen praksis og de kliniske specialister på sygehuset. Dette gælder dog også for mange andre patientgrupper.

Vi ønsker på sigt at gennemføre et post. doc. forskningsprojekt, som vil basere sit forskningsdesign på et kol-laborativt design, hvor de praktiserende læger, de kliniske specialister og eventuelt også patienter/borgere og pårørende inddrages som deltagere i en proces, hvor de sammen med post. doc. forskeren skaber viden om feltet og i forlængelse heraf udvikler innovative samarbejdsforsøg i samarbejde med repræsentanter fra Kræftgruppen, Primær Sundhed. I den forbindelse søger vi derfor en forskningsassistent, der kan kvalificere og udvikle et post. doc. forskningsprojekt.

Om opgaven
Forskningsassistenten skal udarbejde et forskningsoplæg med fokus på at tilvejebringe ny viden om de kontekstspecifikke spændinger og potentialer, der opstår i samproduktion af viden om og i det tværsektorielle og tværfaglige samarbejde mellem almen praksis og sygehusvæsenet. Forskningsassistenten skal gennemføre et litteraturstudie for at sikre, at projektet er teoretisk og metodisk velfunderet og kan bidrage med ny viden på feltet. Foreløbigt er der lagt op til, at der tages udgangspunkt i dialogisk kommunikationsteori. Desuden er der i forlængelse af teorien dialogmetoder, som kan anvendes til at facilitere dialog i samarbejdet mellem de involverede aktører.

Om dig

Vi forventer, at du

 • Har en ph.d. inden for et relevant fagområde
 • Er god til at samarbejde
 • Kan lide faglig fordybelse
 • Er god til at formulere dig skriftligt og mundtligt på akademisk dansk og engelsk
 • Er stærk i kritisk analyse og akademisk nytænkning
 • Har organisationsforståelse

 • Rammerne for arbejdet
  Du vil blive en del af kræftgruppen under Overenskomstteamet i Primær Sundhed, Region Sjælland. Du vil blive ansat i henhold til gældende overenskomst. Kræftgruppen består af pt. af fem medarbejdere samt en antropolog i en post. doc. forskningsstilling. Du vil skulle arbejde tæt sammen med den projektleder, som skal stå i spidsen for det projekt, der skal gennemføres parallelt med post. doc. forskningsprojektet.

  Under ansættelsen vil du bl.a. blive medlem af forskningsgruppen Dialogisk Kommunikation på RUC, og du vil have mulighed for at ansøge om at blive ansat i den post. doc. stilling på området, som vil bliver opslået til ansættelse pr. 1. oktober 2018.

  Arbejdsstedet vil være Sorø. Start forventes 01.05.18. Der er tale om en ansættelse på fem måneder. Alle medarbejdere i Regionshuset har flextid.

  Primær Sundhed er en afdeling med 34 medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Du vil blive en del af et team på 15 medarbejdere med vidt forskellig uddannelsesmæssig baggrund, som varetager forskellige opgaver i forhold til Regionens samarbejde med sundhedspersoner i det primære, regionale sundhedsvæsen.

  Om Region Sjælland
  Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 17.000 medarbejdere og et budget på 18 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her