Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forskolelærer

Forskolelærer
 
Vi tilbyder:
Fuldtidsstilling som musikalsk forskolelærer 37 timer pr. 1. august 2018. Der er mulighed for at tiltræde stillingen tidligere. Undervisningen er fordelt på ugens 5 dage. Guldborgsund Kommune har fuld tilstedeværelse.
 
Vi forventer:
Vi søger en energisk musikalsk blæksprutte med afsmittende humør og brede musikalske kompetencer og uddannelse inden for børns udvikling og musikpædagogik. Vi forventer at du har organisatorisk talent i forhold til at kunne skabe netværk blandt dagsinstitutioner og skoler. Musikskolen arbejder koordineret og sammenhængende fra forskolen til og med de ældste elever. Derfor skal du kunne arbejde på tværs og indgå i relevante pædagogiske sammenhænge. Skolen er yderst udviklingsorienteret hvorfor vi forventer at du besidder evnen til at få nye idéer og at du er initiativrig.
 
Vi forventer at du evner opsøgende arbejde, og besidder evnen til at koordinere og strukturere din dagligdag. Da undervisningen er placeret forskellige steder i kommunen, er det påkrævet at ansøgeren har egen bil.
 
Ansættelsesvilkår: Efter gld. overenskomst. 37 timer pr. uge. Stillingen er til besættelse pr. 1/8-2018
 
Mere information:
Kontakt venligst leder af musikskolen Allan Gardersøe aga@guldborgsund.dk
 
Ansøgningsfrist: mandag den 14. maj kl. 12
 
Samtaler: Ansættelsessamtaler i uge 20 og 21.
 
1. ansættelsessamtale onsdag den 16. maj og 2. ansættelsessamtale onsdag den 23. maj
 
Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.
  
Mere om Guldborgsund Kommune:
Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her