Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forstærket eller specialiseret plejefamilie til pige på 9 år

Center for Familiepleje søger en godkendt, dygtig plejefamilie til en 9-årig pige.

Dem, der kender hende, ser en glad, sød, charmerende og intelligent pige, der er god til at finde på lege og tage initiativ. Hun kan godt lide at være kreativ med perler, armbånd, at tegne og lave Tik-Tok-videoer. Hun kan også godt lide at lege fange- og gemmeleg, danse og spille spil. Hun er initiativrig og har mange gode ideer. Hun er med til at lave aftensmad, hvilket hun også godt kan lide.

Pigen har været udsat for overgreb. Hun har en utryg-ambivalent tilknytningsform og er traumatiseret med PTSD-lignende symptomer. Hun går nu på et dagbehandlingstilbud.

Pigen bor sammen med sin mor og storebror. Hun er i stand til at knytte sig til andre voksne, der er omkring familien og opsøger dem, når hun har brug for støtte. Hun har brug for, at I som plejefamilie kan skabe rolige, omsorgsfulde rammer med forudsigelighed, struktur, sikkerhed og tryghed, så traumebehandling kan opstarte.

Om jer

  • I er godkendt som forstærket (gerne erfaren) eller specialiseret plejefamilie.
  • I bor på Sjælland, gerne tæt på København.
  • I har erfaring med børn udsat for groft omsorgssvigt – følelsesmæssige, adfærdsmæssige og sociale udfordringer.
  • I har viden/kendskab/erfaring i forhold til overgreb og følgerne heraf.
  • I kan understøtte et traumebehandlingsforløb og arbejde med bearbejdning af følgevirkninger af fysiske eller psykiske overgreb.
  • I kan arbejde mentaliserende med affektregulering og et nervesystem, som er i høj arousal.
  • I kan håndtere et kompliceret forældresamarbejde med modstand, samt et samarbejde med pigens netværk.
  • I bliver en del af Københavns Kommunes gruppe af forstærkede/specialiserede plejefamilier, dvs. en af jer bliver ansat fuld tid på plejeopgaven og skal derfor gå hjemme.

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent, som I har kontakt med regelmæssigt.

Som forstærket/specialiseret plejefamilie får I også fast psykologisk supervision. Samtidig får I relevante efteruddannelseskurser, og I bliver en del af en netværksgruppe, hvor I kan møde andre forstærkede plejefamilier samt få inspiration og faglig sparring. I får også mulighed for at deltage i Center for Familieplejes brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner. Se vores kursusudvalg her.

Mere information
Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Göksel Balsizan på 2616 6463.

Ansøgningsfrist senest mandag den 21. september 2020

Send din ansøgning mærket "HP-IG/2020-119" sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
familieplejen@sof.kk.dk
Eller til:
Center for Familiepleje 
Svendborggade 5, 3. sal  
2100 København Ø

Du kan også søge via nedenstående link.

Om Center for Familiepleje  
Center for Familiepleje er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en videns baseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser og temaaftner, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed. Læs mere om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk.  


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.