Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forstærket plejefamilie til dreng på 10 år

Er I en dygtig og erfaren plejefamilie, som kan give en tydelig og struktureret hverdag til en 10-årig dreng?  
Dem, han kender, beskriver ham som en dreng, der elsker at læse, spille spil, cykle og have socialt samvær. Han har diagnosen ADHD og går på dagbehandlingsskole i København, hvor han skal fortsætte, hvis det er muligt. Han bor hjemme hos sin mor sammen med to yngre søskende, og han har en aflastningsfamilie, hvor han er kommet, siden han var et par år.  
 
Jeres hjem kan være det rigtige for ham, hvis I er en aktiv familie, som har meget at give og ønsker at lave aktiviteter med ham. I er rolige og velregulerede, og I kan skabe en struktureret hverdag til gavn for drengen.  
 
Om drengen  
  • Han får medicin for sin ADHD, hvilket har en positiv effekt i skolen, selvom han har store vanskeligheder ved at falde i søvn.  
  • Han har brug for meget kontakt – og han kan være grænseløs i kontakten.  
  • Han har det svært i det sociale samspil med jævnaldrende.  
  • Det er set, at han kan have en grænseoverskridende adfærd i forhold til mindre dyr.  
  • Han har i perioder massiv hovedpine/migræne og er blevet undersøgt for det. 
Om jer  
  • I er godkendt som plejefamilie til høj eller højeste belastning.  
  • I bliver en del af Københavns Kommunes forstærkede gruppe af plejefamilier. Dvs. at én af jer bliver ansat fuld tid på plejeopgaven og skal derfor gå hjemme.  
  • I har ikke yngre børn.
  • I bor max 1,5 times kørsel fra København.
  • I er indstillet på at samarbejde med drengens mor, hvor han skal på samvær hver anden weekend (samvær med faren er pt. uafklaret). 
I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Som forstærket plejefamilie får I også mere intensiv psykologisk supervision end ved en ordinær ansættelse. Samtidig får I relevante efteruddannelseskurser, og I bliver en del af en netværksgruppe, hvor I kan møde andre forstærkede plejefamilier samt få inspiration og faglig sparring.  
 
Mere information
Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Maj-Britt Andersen på 3059 6713. Læs gerne mere på vores hjemmeside: www.centerforfamiliepleje.dk.
 
Ansøgningsfrist senest onsdag den 2. maj 2018.  
 
Send din ansøgning mærket "MBA/2018-25" sammen med socialrapport og plejetilladelse til:
familieplejen@sof.kk.dk
Eller til:
Center for Familiepleje  
Griffenfeldsgade 44, opgang 6, 1. sal  
2200 København N
 
Du kan også søge stillingen via nedenstående link.
 
Om Center for Familiepleje  
Center for Familiepleje er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en vidensbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser og temaaftner, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores videnscenter og kursusvirksomhed. Læs mere om os på: www.centerforfamiliepleje.kk.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her