Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forstander til botilbuddet Solgaven

Solgaven i Farum søger en ny forstander, der med stort engagement, tydelig ledelsesstil og strategisk flair vil lede og videreudvikle et specialiseret bo- og dagcenter tilbud for ældre blinde og svagsynede.

Som forstander vil du referere til Solgavens bestyrelse og være leder for 120 engagerede medarbejdere, teamledere og afdelingsledere. Personalegruppen omfatter en bred vifte af tværfaglige fagpersoner, som alle arbejder på at højne livskvaliteten for botilbuddets beboerne og dagbrugere og sikre, at den synshandicappede bliver så selvhjulpen som mulig.

Om stillingen

Som forstander skal du - med ansvar over for Solgavens bestyrelse og direktionen i Den Sociale Virksomhed- lede og videreudvikle bo- og dagtilbuddet. Du skal bl.a. være med til at løfte disse centrale opgaver:

  • Konsolidere ledergruppen, hvor du som en samlende og inspirerende forstander sikrer følgeskab til organisationen
  • Sikre et højt kompetence- og behandlingsniveau baseret på den bedst tilgængelige viden og forskning på området
  • Stå i spidsen for et godt og sikkert arbejdsmiljø, hvor medarbejdere trives og har de relevante kompetencer
  • Igangsætte aktiviteter for at nedbringe og håndtere sygefravær og personaleomsætning
  • Indgå som aktivt medlem af ledergruppen i Den Sociale Virksomhed, der bl.a. bidrager til at realisere målsætningerne i ”Rammer og Retning 2019-2022”
  • Sikre en sund drift og økonomistyring med den bedst mulige udnyttelse af ressourcerne
Din profil

Vi søger en forstander, der har en relevant uddannelsesmæssig baggrund (fx en socialfaglig eller sundhedsfaglig uddannelse) suppleret med relevant lederuddannelse - evt. videreuddannelse på masterniveau. Det er vigtigt, at du har en solid ledelseserfaring og en brændende interesse for målgruppen.

Du skal kunne varetage alle aspekter af ledelsesopgaven sikkert, herunder strategisk ledelse. Du bevæger dig derfor ubesværet mellem opgaver og dialog på overordnet strategisk niveau og konkrete driftsnære opgaver.

Vi forventer, at du møder beboere og personale med åbenhed, respekt og nysgerrighed og har en inkluderende og tillidsvækkende lederstil, der sikrer følgeskab. Du har en empatisk tilgang og er i stand til at gå forrest, træffe beslutninger og stå fast, når situationen kræver det. Du er robust, velafbalanceret og optræder med en naturlig autoritet, og så er du en dygtig og tydelig kommunikator.

Om Solgaven

Solgaven er et af Dansk Blindesamfunds fem landsdækkende specialbotilbud og dagcenter. Solgaven har 65 beboere, en aflastningsbolig og 20 daggæster pr. dag, og pladserne er efterspurgte. Solgaven lægger vægt på omsorg, pleje og aktivitet, der giver værdi og mening for beboere og daggæster. Her er rig mulighed for nytænkning og spændende tværfaglige samarbejder. Solgaven har en driftsoverenskomst med Region Hovedstaden.

Du kan se en film om Solgaven på https://profilfilm3.nord-ad.dk//53 og du kan læse mere på www.densocialevirksomhed.dk/solgaven/. Til stillingen er der desuden udarbejdet en uddybende job- og personprofil, hvor krav og forventninger til den nye forstander er beskrevet.

Løn og ansættelse

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Grundlønnen er årligt på 570.000 kr., derudover kan der aftales kvalifikationsløn. Stillingen er normeret til 37 timer om ugen uden højeste arbejdstid.

Ansøgning

Stillingen søges gennem Region Hovedstadens rekrutteringssystem. Der er ansøgningsfrist søndag d. 17. januar 2021. Første samtalerunde holdes onsdag d. 27. januar 2021. Anden samtalerunde bliver holdt tirsdag d. 9. februar 2021.

Kandidater, som går videre til sidste samtalerunde, skal være indstillet på i uge 5 at gennemføre et testforløb hos Region Hovedstaden; Center for HR og Uddannelse. Desuden vil der blive indhentet referencer efter aftale med kandidaterne.

Forventet tiltrædelse er den 1. april 2021 eller snarest muligt.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enten direktør Søren Torpegaard Bech (tlf.: 3866 6950 / mail: Soeren.Torpegaard.Bech@regionh.dk) eller vicedirektør Lise Jordahn (tlf.: 3866 6956 /mail: lise.jordahn@regionh.dk).
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.