Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forsvarsministeriets departement søger fuldmægtig til økonomistyring og udvikling

Er du blandt de bedste til at løse de faglige udfordringer, du stilles overfor? Har du talforståelse, og er du analytisk stærk? Er du engageret og ambitiøs? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Om os

Forsvarsministeriets koncern, der har et årligt driftsbudget på cirka 23 mia. kr., tæller departementet og 8 store styrelser. Sammen arbejder vi for fred, frihed og sikkerhed herhjemme og ude i verden. Vi løser en mangfoldighed af opgaver, der spændende over efterretninger, indkøb af udstyr i milliardklassen, ejendomsadministration, uddannelse og meget mere.

Vi tilbyder en stilling i kontoret for Koncerncontrolling, som står i spidsen for den overordnede controlling og tværgående drift i Forsvarsministeriets koncern. Kontoret er en del af afdelingen Koncernøkonomi- og Drift i Forsvarsministeriets departement, som består af en række kontorer, der arbejder tæt sammen og bidrager til den fælles resultatskabelse. Vi vil gerne invitere dig med på holdet.

Vores mål er være blandt de bedste til koncernstyring og økonomistyring i staten, og vi har stort fokus på udvikling, som kan understøtte vores høje ambitioner.

Om stillingen

Som vores nye medarbejder kan du forvente at få en udfordrende og travl hverdag i en spændende og ambitiøs afdeling, hvor resultater og udvikling spiller en central rolle

Du får selvstændige ansvarsområder, hvor du i samarbejde med kollegaer i departementet og styrelserne skal understøtte en skarp økonomistyring af koncernens ressourcer.

Du kan ydermere forvente at løse opgaver på departementalt niveau på et unikt ministerområde med stor bevågenhed. Vi har fokus på, at dit potentiale udfoldes og udvikles med en stejl læringskurve, så du kan være med til at udvikle koncernens økonomistyring.

Du får engagerede og kompetente kollegaer samt et godt arbejdsmiljø kendetegnet ved humor og en uformel omgangstone.

Om dig

Fælles for opgaverne er, at du skal gå til dem med en veludviklet proces- og talforståelse, og være garant for kvalitetssikring af bidrag fra andre dele af departementet og koncernen.

Din pen skal være skarp, og du skal kunne formidle sagens kerne kort og præcist både mundtligt og skriftligt. Vi forventer også, at du tager ansvar og udviser engagement i tilgangen til at skabe resultater i god dialog med relevante interessenter.

Du skal have en relevant akademisk uddannelse som cand.polit., cand.oecon., cand.scient.pol. eller lignende med interesse for økonomi og politik. Du kan være nyuddannet eller fuldmægtig med 2-3 års erfaring fra tidligere jobs.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer er der mulighed for forhandling af tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %. Stillingen er klassificeret som en fuldmægtigstilling.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner, ansættelsesstedet er Forsvarsministeriet, Holmens Kanal 9, 1060 København K.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen..


Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Kenneth Bo Nielsen på tlf.: 2879 2059. Det er også muligt at kontakte fuldmægtig Søren Olivarius på tlf.: 6187 1715 for at høre nærmere om, hvordan det er at arbejde som nyansat fuldmægtig i Forsvarsministeriet.

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Tine Nielsen, Forsvarsministeriets Personalestyrelse, på tlf.: 728 19124

Stillingen er til besættelse 1. august 2019.
Ansøgningsfristen er : 16. juni 2019.
Vi forventer at holde samtaler i uge 25.

Du kan læse mere om Forsvarsministeriets departement og kontorerne i Koncernøkonomi- og Drift på www.fmn.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.