Forsyningsoperatør lærlinge

Har du hænderne "skruet godt på"? Har du flair for teknik og IT? Og er du til udendørs arbejde? Så søger vi to engagerede og nysgerrige forsyningsoperatør lærlinge til vores Anlæg - og Serviceafdeling med tiltrædelse den 4. januar 2021

Som forsyningsoperatør lærling ved Energi Fyn bliver du en del af Anlæg og Service med 78 engagerede og fagligt stærke kollegaer, hvoraf 8 er lærlinge. Vi arbejder både med større projekter og mindre driftsopgaver. Vi er ansvarlige for etablering og vedligeholdelse af 60 kV-, 10 kV- og 0,4 kV forsyningsanlæg på Fyn.

Igennem dit 2-årige lærlingeforløb vil du blive en del af den daglige drift i reparations- og vedligeholdelsesarbejdet. Du kommer bl.a. til at arbejde med at opbygge og vedligeholde elnettet, reparere kabler og transformerstationer samt etablere og reparere gadelyssystemer.

Uddannelsen som forsyningsoperatør starter på Skive College med 20 ugers grundforløb. Under grundforløbet indlogeres du i Skive.

Ansvarsbevidst forsyningsoperatør lærling, der tager medansvar for sin uddannelse

Vi forestiller os, at du allerede har nogle års erhvervserfaring indenfor et af de håndværksmæssige fag eller i industrien, og nu er du klar til at tage det næste skridt. Under uddannelse vil du lære, hvordan strømmen produceres på forskellige måder, og hvordan den kommer ud til dig som forbruger.

Vi forventer, at du har bestået 9. klasse niveau i dansk og matematik, og at du både har lysten og viljen til at yde en seriøs indsats samtidigt med, at du tager medansvar for at få en god uddannelse. Du har kørekort B, er praktisk anlagt og har stærk flair for teknik og IT.

Vi lægger vægt på, at du har ordenssans og er god til at kommunikere. Som person er du ærlig, ansvarsbevidst og fleksibel - og du har en imødekommende adfærd, der bidrager til den gode stemning.

Du vil møde imødekommende og kompetente kollegaer, som tager udfordringer op og skaber resultater sammen i et godt arbejdsklima, hvor vi vægter sikkerhed og vidensdeling højt. Vi arbejder målrettet på at løse afdelingens opgaver med kvalitet til rette tid.

Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tankegang prioriterer vi et godt samarbejde, teamudvikling og den enkeltes faglige og personlige udvikling. Derfor søger vi to forsyningsoperatørlærlinge, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling.

Du kan læse mere om uddannelsen på Skive College: https://skivecollege.dk/eud/erhvervsuddannelser/forsyningsoperatoer/


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.