Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forsyningstilsynet søger AC'er til tekst- og informationsarbejde

Har du en skarp pen? Motiveres du af at udforme de præcise formuleringer i en tekst? Er du samtidig på forkant med digitaliseringen og arbejder du målrettet og systematisk?

Så har vi en god stilling til dig.

Dine opgaver

Vores stab søger en medarbejder, der kan hjælpe med at udforme tekster til både internt og eksternt brug. Du skal hjælpe HR med interne tekster, personalepolitikker, stillingsopslag m.v. og vores informationssikkerhedskoordinator med udformning og vedligeholdelse af Forsyningstilsynets informationssikkerhedspolitik. Du vil også skulle deltage i et større projekt om etablering af en afgørelsesdatabase for Forsyningstilsynets afgørelser. I et vist omfang bliver du også tovholder på forskellige projekter i relation til Klima- Energi- og Forsyningsministeriets departement.

Du bliver en del af Forsyningstilsynets stab, som består af HR, økonomi, kommunikation og informationssikkerhed. Sammen arbejder vi for at sikre, at tilsynet kan varetage dets opgaver med højest mulig effektivitet og gennemslagskraft, samt at den interne og eksterne kommunikation er klar tydelig og målrettet.

Opgaverne som informationsspecialist omfatter bl.a.

  • Udformning og redigering af tekster (vejledninger, præsentationer, meddelelser mm.)
  • Bistand til informationssikkerhedsteamet med tekstbidrag, kampagner og opfølgning
  • Deltagelse i større projekt om etablering af afgørelsesdatabase
  • Ad hoc opgaver af mere tværgående karakter
Din hverdag vil også bestå af ad hoc informationsopgaver såsom bistand til løbende skriveopgaver og vedligeholdelse af vores intranet og hjemmeside.

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du:

  • Er uddannet cand. mag./bibliotekar/informationsspecialist eller lignende
  • Skriver godt og klart, også det teknisk tunge stof
  • Måske har erfaring med digitalisering, IT og/eller informationssikkerhed
  • Er en god sparringpartner, der kan understøtte kollegaer ved informationssøgning
  • Er arbejdsom, ansvarsfuld, pligtopfyldende og samarbejdsorienteret
Det er en fordel, hvis du har kendskab til eller før har arbejdet med informationssikkerhed og/eller forvaltningsret.

Et socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling

I Forsyningstilsynet er vi 100 engagerede medarbejdere, der skaber rammerne for en effektiv, sikker og innovativ energiforsyning.

Vi bor i nye, flotte omgivelser på Torvegade 10 i Frederiksværk.

Du bliver en del af en organisation med en flad struktur og et godt socialt miljø, hvor faglig sparring og udvikling er i fokus. Miljøet er energisk og inspirerende med plads til læring og ambitioner, hvor du som medarbejder er med til at træffe vigtige beslutninger. Du vil i det daglige opleve frihed og fleksibilitet, med fokus på sund balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Løn- og ansættelsesvilkår

Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og AC. Der er som udgangspunkt tale om en fuldmægtigstilling.

Interesseret?

Har vi fanget din interesse, så søg stillingen via vores rekrutteringssystem gennem linket her på siden. Du bedes venligst vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser for bachelor- og kandidatuddannelse.

Ansøgningsfrist: 12. marts 2020

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt gerne Nikolai Gregers Larsen på ngla@forsyningstilsynet.dk eller på telefon 4171 5403 eller Lone Sigmer på losi@forsyningstilsynet.dk, telefon 4171 5433

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.