Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forsyningstilsynet søger ambitiøs jurist til sagsbehandling

Er forvaltningsret lige noget for dig, og interesserer du dig for energiret? Så har du her muligheden for at blive en del af en ambitiøs organisation, der arbejder for en effektiv og innovativ energiforsyning. Vi søger en engageret og analytisk stærk jurist, der vil være en del af vores team for infrastruktur.

Forsyningstilsynet er en uafhængig myndighed under Klima, Energi- og Forsyningsministeriet, og vores arbejde består i at sikre rimelige og gennemsigtige vilkår for forbrugere, erhvervsvirksomheder og producenter, der tilsluttes energiinfrastrukturen. Klimatilpasning og grøn omstilling får løbende en større indvirkning på driften af vores el- og gasnet – og dermed også stadig større betydning for de juridiske vurderinger, som vi foretager.

Sagsbehandler i spændende stilling
Der er en ledig stilling i Team Infrastruktur. Som jurist i Team Infrastruktur bliver du del af et fagligt stærkt miljø, og du vil få opgaver, som løses i spændingsfeltet mellem jura, teknik og økonomi. Opgaverne omfatter blandt andet tilsyn med og godkendelse af, at netselskabernes og Energinets betingelser for tilslutning til infrastrukturen rent juridisk opfylder betingelserne i el- og naturgasforsyningsloven.

Du vil i særdeleshed skulle beskæftige dig med bionaturgas, herunder tilslutning til nettet. Derudover varetager teamet tilsyn med de kommunale salg af energivirksomheder samt samarbejder med de andre europæiske regulatormyndigheder og markedsaktører. Der vil i et vist omfang også skulle løses mere tværgående opgaver, herunder juridiske problemstillinger vedrørende gebyropkrævning, diverse henvendelser fra departementet samt udstedelse af administrative forskrifter.

Som vores nye sagsbehandler vil du blandt andet få følgende opgaver:
  • Sagsbehandling af klagesager og anmeldelsessager
  • Ansvar for arbejdet med bionaturgas
  • Dialog med branchen
  • Udstedelse af bekendtgørelser
  • Analysearbejde
  • Sparring omkring juridiske problemstillinger både i teamet og på tværs af Forsyningstilsynet
I Team Infrastruktur er vi seks jurister, en ingeniør og en kontorfuldmægtig. Vi har et godt socialt og kollegialt sammenhold. Vi er en del af Center for Stab og Nettilslutning, som i alt består af 18 engagerede kolleger, der arbejder med administration og opgaver inden for regulering af infrastruktur.

Din profil
Vi lægger vægt på, at du er fagligt stærk og har erfaring med forvaltningsret samt interesse for energiområdet. Derudover forestiller vi os, at du:

  • er cand. jur eller cand. merc. jur. gerne med et par års erfaring med sagsbehandling, eller evt. har anden relevant erfaring
  • kan arbejde selvstændigt, men også værdsætter at være en del af et team og trives i rollen som sparringspartner og vil samarbejde tværfagligt
  • har gode formuleringsevner såvel mundtligt som skriftligt og er god til at skære en problemstilling til
  • tager ansvar og er engageret og serviceminded
Det er en fordel, hvis du har erfaring fra centraladministration eller forsyningsbranchen – det vigtigste er dog, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye fagområder og komplekst stof.

Et socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling

I Forsyningstilsynet er vi omkring 100 engagerede medarbejdere. Vi har til huse i flotte renoverede lokaler på Torvegade 10 i Frederiksværk.

Du bliver en del af en organisation med en flad struktur og et godt socialt miljø, hvor faglig sparring og udvikling er i fokus. Miljøet er energisk og inspirerende med plads til læring og ambitioner, hvor du som medarbejder er med til at træffe vigtige beslutninger. Du vil i det daglige opleve frihed og fleksibilitet, som er med til at skabe en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Jon Reinbeck på jocr@forsyningstilsynet.dk eller på telefon 4171 5429 eller kontorchef Pia Rønager på pr@forsyningstilsynet.dk eller på telefon 4171 5 371.

Interesseret?
Har vi fanget din interesse, så tøv endelig ikke med at søge stillingen via knappen "Send ansøgning". Du bedes venligst vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser for bachelor- og kandidatuddannelse. Vi indkalder løbende til samtaler. Der kan indgå test i rekrutteringsforløbet.

Ansøgningsfrist: 18. februar 2020.

Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og AC. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller evt. specialkonsulent ud fra en samlet vurdering af dine kompetencer og stillingens indhold.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.