Forsyningstilsynet søger jurister, der har lyst til at udvikle sig

Er forvaltningsret lige noget for dig, og brænder du efter at blive specialist i energiret og få et unikt indblik i energiområdet? Så har du her muligheden for at blive en del af en ambitiøs organisation, der arbejder for en effektiv og innovativ energiforsyning. Vi søger en engageret kollega med blik for holdbare juridiske løsninger, der vil være en del af vores team for infrastruktur.

Forsyningstilsynet er en uafhængig myndighed under Klima, Energi- og Forsyningsministeriet, og vores arbejde består i at sikre rimelige og gennemsigtige vilkår for forbrugere, erhvervsvirksomheder og producenter, der tilsluttes energiinfrastrukturen. Den grønne omstilling får løbende en større indvirkning på driften af vores el- og gasnet og dermed også stadig større betydning for de juridiske vurderinger, som vi foretager.

Jurist til et stærkt team og et spændende område
Der er nu 2 ledige stillinger som jurist i Team Infrastruktur. Teamet består af en juridisk teamleder, fem jurister, en ingeniør og en kontorfuldmægtig. I teamet klarer vi små og store udfordringer med solid faglighed og sammenhold. Vi slipper dig løs, samtidig med at vi tager hånd om dig. Vi står klar til at hjælpe og sparre, og vi kommer sammen i mål. For den nyuddannede ansøger er der mulighed for at blive oplært i sagsbehandling og få indgående kendskab til forvaltningsret. For den erfarne ansøger vil der være mulighed for at få eget ansvarsområde. Under alle omstændigheder vil du efter nogle års ansættelse have oparbejdet ekspertise i regulering af energivirksomheder, i de lovgivningsmæssige rammer samt i den internationale vinkel på hele området.

Du vil sagsbehandle anmeldelsessager og klagesager og beskæftige dig med opgaver, som løses i spændingsfeltet mellem jura, økonomi og teknik og i løbende dialog med branchen. Opgaverne omfatter blandt andet tilsyn med og godkendelse af netselskabernes og Energinets betingelser for tilslutning til energiinfrastrukturen. Du vil i særdeleshed skulle beskæftige dig med bionaturgas og brug af energiinfrastrukturen. Du vil også komme til at arbejde med mere tværgående opgaver som for eksempel henvendelser fra departementet, analysearbejde og udstedelse af administrative forskrifter.

Derudover varetager Team Infrastruktur tilsyn med de kommunale salg af energivirksomheder samt samarbejder med de andre europæiske regulatormyndigheder og markedsaktører, ligesom teamet har ansvar for GDPR i Forsyningstilsynet.

Teamet er en del af Center for Stab og Nettilslutning, der består af 18 engagerede kolleger, der arbejder med administration, kommunikation og opgaver inden for regulering af infrastruktur.

Din profil
Det vigtigste er, at du er engageret og har lyst til at blive en del af vores team og hurtigt sætte dig ind i nye fagområder.
Vi forestiller vi os, at du:
  • er cand. jur. eller cand. merc. jur. og kan arbejde selvstændigt og tage imod og give input til teamet
  • ser muligheder i at samarbejde tværfagligt
  • udtrykker dig klart og tydeligt såvel mundtligt som skriftligt
  • er god til at skære en problemstilling til
Et socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling
I Forsyningstilsynet er vi omkring 110 engagerede medarbejdere. Vi bor i naturskønne omgivelser i Frederiksværk, hvor vi har til huse i en smuk, gammel, ny-renoveret hospitalsbygning. Vi sidder i 4-mandskontorer. Der er en hyggelig kantine med god kantineordning og vi har adgang til god kaffe og te og til frugtordning. Der er gratis parkeringspladser ved bygningen.

Du bliver en del af en organisation med en flad struktur og et godt socialt miljø, hvor faglig sparring og udvikling er i fokus. Miljøet er dynamisk og inspirerende med plads til læring og ambitioner, hvor du som medarbejder er med til at træffe vigtige beslutninger. Du vil i det daglige opleve frihed og fleksibilitet, som er med til at skabe en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Vil du høre mere om os, er du velkommen til at kontakte kontorchef Pia Rønager på telefon 4171 5371 eller pr@forsyningstilsynet.dk (frem til og med 17. juli). Fra 20. juli kan du kontakte fuldmægtig Søren Peter Nielsen på telefon 5171 0793 eller spni@forsyningstilsynet.dk

Interesseret?
Har vi fanget din interesse, så tøv endelig ikke med at søge stillingen gennem linket her på siden. Du bedes venligst vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser for bachelor- og kandidatuddannelse.

Ansøgningsfrist: 4. august 2020.

Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og AC. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller evt. specialkonsulent ud fra en samlet vurdering af dine kompetencer og stillingens indhold.

Om Forsyningstilsynet
Vi er i alt ca. 110 medarbejdere i Forsyningstilsynet, og vi bliver løbende flere medarbejdere, da vi har fået tilført nye, spændende opgaver. Vi har høje faglige ambitioner og engagerede medarbejdere.

Hos os træder du ind i et stærkt fagligt miljø. Her får du muligheden for at blive en yderst attraktiv specialist inden for energiregulering.

Vi har gode arbejdsforhold, herunder fleksibel arbejdstid, og vi lægger vægt på en god balance mellem arbejde og fritid. Vi tilstræber en hverdag med åben kommunikation, god omgangstone og en positiv tilgang til kolleger og nye udfordringer. Vi lægger desuden stor vægt på at have et godt kollegialt miljø. Derfor afholder vi en del sociale arrangementer både i og uden for arbejdstiden. For det er vigtigt for os, at vi lærer hinanden godt at kende og trives i hverdagen.

Se mere på vores ansøgersite: https://forsyningstilsynet.ofir.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.