Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forsyningstilsynet søger stærke jurister til internationalt kontor

Vil du være med til at videreudvikle og overvåge det indre marked for el og gas i Norden og EU? Har du lyst til at arbejde med et område med stor politisk bevågenhed og bidrage til den grønne omstilling på europæisk plan? Så har du nu mulighed for at søge to spændende stillinger som jurist i Center for transmission, engrosmarked, REMIT og internationale forhold (TERI).

Stejl læringskurve, komplekse problemstillinger og stort ansvar i en fælles europæisk kontekst

Vi kan tilbyde en stilling med opgaver, der udvikler din faglighed, og som giver indsigt i udviklingen af el- og gas-markederne i EU. Desuden vil du være med til at præge den grønne omstilling og skabe samfundsmæssig værdi.

I Forsyningstilsynet træder du ind i et fagligt stærkt miljø, hvor stort ansvar og komplekse problemstillinger i et godt samarbejdsmiljø vil præge din hverdag.

I Center for transmission, engrosmarked, REMIT og internationale forhold (TERI) får du 19 kollegaer, der hovedsageligt er jurister og økonomer. I centret beskæftiger vi os med det europæiske energisamarbejde på el- og gas-markederne, særligt godkendelse af markedsdesign og markedsovervågning og spørgsmål om adgangen til transmissionsnet på tværs af grænserne. Desuden varetager centret opgaver med forebyggelse og håndhævelse af EU-reglerne om markedsmisbrug (REMIT).

Du vil kunne opbygge et stort netværk med bl.a. energiforsyningsvirksomheder, danske offentlige myndigheder, europæiske/nordiske energireguleringsmyndigheder, Agenturet for Samarbejdet mellem Energireguleringsmyndighederne i EU (ACER) og med dine kolleger i TERI og Forsyningstilsynet i øvrigt.

Dit nye job

De to ledige stillinger er inden for de danske og europæiske engrosmarkeder for henholdsvis el og gas.

Du vil få mulighed for at blive en dygtig og attraktiv specialist inden for dansk og europæisk energiret. Du kommer til at beskæftige dig med energiretlige problemstillinger i en dynamisk international kontekst med stor betydning for samfundsøkonomien. Du vil herudover komme til at beskæftige dig med forvaltnings- og EU-retlige spørgsmål.

Du vil kunne få opgaver vedrørende:
  • Sagsbehandling af forslag til markedsdesign
  • Behandling af klager
  • Tilsynsopgaver, nationalt og internationalt
  • Behandling af sager om aktindsigt
  • Afklaring af og vejledning om juridiske problemstillinger
  • Udarbejdelse af orienteringer og beslutningsgrundlag på direktørniveau
Der vil være gode muligheder for at tilpasse din opgaveportefølje, så den matcher dine kompetencer og udviklingsønsker.

Som jurist vil du sparre med andre jurister i centeret og Forsyningstilsynet i øvrigt og samtidig beskæftige dig med økonomiske og tekniske spørgsmål. Du vil få styrket din faglighed og vil få stærke kompetencer med sagsbehandling i en offentlig forvaltning.

Energisk person med stærke kompetencer

Som jurist er din uddannelsesmæssige baggrund cand.jur. Du er nyuddannet eller har få års erfaring, hvor du har beskæftiget dig med forvaltnings- og EU-ret samt muligvis energiret.
Derudover er du en dygtig formidler i både skrift og tale. Du kan formidle på både dansk og engelsk og kan agere i internationale forhandlingssituationer. Som person er du faglig stærk, og du evner at arbejde med sager af høj kompleksitet og at skære en problemstilling til.

Du besidder en høj arbejdsmoral og har ambitioner om en stejl læringskurve med masser af udfordringer. Du er teamorienteret, bidrager positivt til det gode kollegiale sammenhold, og du kan samtidig arbejde selvstændigt.

Der kan løbende forekomme rejseaktivitet inden for Europa, men det er ikke et krav, at du vil/kan rejse.

Et socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling

Du bliver en del af en organisation med en flad struktur og et godt socialt miljø, hvor faglig sparring og udvikling er i fokus. Vi har en uformel tone og lægger vægt på holdånd, samtidig med at du som medarbejder er med til at træffe vigtige beslutninger. Du vil i det daglige opleve frihed og
fleksibilitet, som er med til at skabe en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Vi bor i nye og flotte omgivelser i Frederiksværk. Der er mulighed for hjemmearbejde, og i 2020 er der herudover daglig medarbejderbus fra København (Nørrebro St.) til din nye arbejdsplads.

Interesseret?

Har vi fanget din interesse, så tøv endelig ikke med at søge en af de ledige stillinger eller dem begge gennem linket her på siden.

Du bedes venligst vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser med karakterudskrifter for bachelor- og kandidatuddannelse.

Du må gerne gøre opmærksom på, hvis der er en af stillingerne, du er mere interesseret i.

Ansøgningsfrist: 2. juli 2020, kl. 15.00.

Tiltrædelse snarest muligt.

Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent ud fra en vurdering af de kompetencer og erfaringer, du har i forhold til stillingens indhold.

I rekrutteringsforløbet indgår en faglig case, og der vil løbende blive indkaldt til samtaler. Derudover kan der indgå personlighedstest i forbindelse med rekrutteringen.

Yderligere oplysninger:

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen som jurist i vores gas-team hos Camilla Brovang, cabr@forsyninstilsynet.dk, tlf. 4171 4325.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen som jurist i vores el-team hos Thomas vom Braucke, tvbr@forsyningstilsynet.dk, tlf. 4171 5382.

Se mere på vores ansøgersite: https://forsyningstilsynet.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.